Šok slika glumice iz "Top gana": Svi govore da je "propala", a ona doživela horor, silovali je uz pretnju nožem

Glumica koja je zavela "Maverika" danas izgleda potpuno drugačije

Lepa i Srecna

Glumica Keli Mekgilis je osamdesetih godina prošlog veka igrala u jednom od najvećih filmova, ostvarenju "Top Gan". U filmu je zavela Toma Kruza, a u "realnom životu", sve ostale, čak i jednog prodavca jahti kojem je rodila dve ćerke.

Keli Megilis se potom razvela, 2009. godine deklarisala kao lezbijka i venčala se sa Melani Lis, a iz Holivuda se povukla rano, kako bi se posvetila porodici i privatnom biznisu.

Pre nekoliko godina, kada se snimao nastavak hit filma u kojem je glavnu ulogu reprizirao Tom Kruz, svi su bili šokirani kada su otkrili da se Mekgilis ne vraća u film i optužili "holivudske standarde", jer Keli ne izgleda kao nekad...

Pogledajte sliku koja je i sada hit na društvenim mrežama:

Keli danas ima 65 godina i izgleda potpuno drugačije, a otkrila je da je propatila u životu i odala se porocima kako bi se izborila sa traumom silovanja koju je doživela.

Keli je imala 24 godine i živela je u Njujorku sa devojkom kada su dvojica tinejdžera, naoružana noževima, upala u njihov stan usred noći. Obema su zapretili da će ih tući do smrti, a potom ih brutalno silovali. Obojica napadača bili su vrlo mladi, jedan je imao samo 15 godina. Ali Keli je napad krila od svih i to godinama - mislila je da je Bog tako kaznio.

Mekgilisova se odala alkoholu, imala je napade panike i nije mogla da spava.

"Konstantno sam se trzala, nisam mogla da jedem, a nije bilo govora da zaspim. Stalno sam preživljavala traumu iznova i iznova i bojala sam se da utonem u san. Zbog toga sam počela da pijem", ispričala je ona u jednom intervjuu.

Godinama se Keli borila sa porocima i napadima panike, i na vrhuncu slave odlučila da ne može više. 1989. Keli je Holivudu rekla "zbogom" i počela da se bavi ugostiteljstvom. Udala se za prodavca jahti i rodila mu dve kćerke. Radila je kao konobarica u restoranu koji je otvorila, a mnogi gosti nisu ni znali da je ona vlasnica. Brak je potrajao, ali je njen suprug uhapšen zbog navođenja za prostituciju i razveli su se.

Pročitajte još: Jeziva stvar koju je Kruz uradio svojoj ćerki na dan venčanja: Beba od 7 meseci ostavljena da vrišti na podu kupatila

Keli je javnosti priznala da voli žene 2009. godine i godinu dana kasnije se venčala sa Melani Lis, konobaricom u svom restoranu, ali taj brak potrajao je samo godinu dana. Doživela je još jednu traumu 2016. kada je žena stara 38 godina provalila u njen stan i pretukla je. Keli je opet bila traumatizovana, stari strahovi i demoni su se vratili, i odlučila je da se prijavi za dozvolu za nošenje skrivenog vatrenog oružja kako bi uvek imala osećaj da je zaštićena. Ovako Keli izgleda danas!

Profimedia