Vest o smrti žene koja ga je podigla saznao u avionu: Voja Nedeljković o bolnom gubitku, krili su od njega

Voja Nedeljković prisetio se bolnog gubitka veoma bliske osobe za čiju smrt je saznao u avionu.

YouTube/Grand Magazin Tv Grand

Voditelj Voja Nedeljković retko govori o privatnom životu, ipak jednom prilikom prisetio se gubitka oca koji je veoma teško podneo i koji se desio baš kada je počeo da stiče popularnost. On se sada prisetio i bolnog gubitka kada je tokom letovanja izgubi blisku osobu.

Njegovi roditelji tada su hteli da ga zaštite, te su krili od njega da mu je baka umrla, a da je vest o njenoj smrti saznao u avionu.

"Morao sam da idem sa roditeljima na letovanje jer je u to vreme važilo pravilo da moraš da budeš sa roditeljima na pasošu, iako sam postao punoletan. Nisam mogao da vadim pasoš po tadašnjem zakonu jer sam te godine išao u vojsku. Mama je morala ranije da se vrati sa letovanja jer je baka bila bolesna i ja ostanem sam sa tatom i bude mi fenomenalno. Ludilo, Španija, Ljoret de Mar", ispričao je Voja i otkrio da je ubrzo usledio hladan tuš.

Za smrt žene koja ga je odgajala i koja ga je svemu naučila, saznao je tek po povratku sa letovanja: "Tata mi je tek pred spuštanje aviona rekao da mi je baka umrla, i da se zapravo zbog toga mama ranije vratila sa letovanja. To mi je bio prvi emotivni jak gubitak, jer to je žena koja me je, uslovno rečeno podigla. Naučila me je da pišem", istakao je voditelj.

TV Prva 

Pročitajte još: Tužne vesti iz doma Janka Tipsarevića: Supruga Biljana ne može da dođe sebi od tuge i bola

Zbog svega što je u mladosti doživeo danas drugačije gleda na sreću - "Osećaj na te uspomene čuvam uvek kada mi je nešto lepo jer tad mi je bilo prelepo, čekala me je devojka kući, ja u Španiji. Sve je egzaltirano. Idem uskoro u vojsku, nema veze, upisao sam fakultet. I onda spuštanje. Mama je tu, biće u crnini. Tata je namerno ćutao tih nekoliko dana, nije hteo ništa da mi kaže, da me pusti da mi to bude dobro i lepo. Zato od tada imam jedan mali strah, kada mi je nešto mnogo lepo, malo se uštinem ili stavim kamičak u cipelu da me malo žulja, da ne prizovem nešto tako, jer se bojim da ne naiđe nešto iza ćoška. Kao i kada je nešto mnogo ružno, pa mora da se desi nešto lepo", ispričao je Voja za "Grand". 

Youtube/Prakticna zena 

Bonus video:

This browser does not support the video element.

UŠAO SAM U BRAK KAO PAPUČAR! Voja Nedeljković iskreno progovorio o odnosu sa suprugom i o ŠOKANTNOM DOGAĐAJU ma njihovom venčanju!  kurir televizija

(Grand/Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!