Pre Bojane Nikola Rokvić ljubio bankarku: Javnost brujala o pričama o neverstvu, a posle raskida nestala

Nikola Rokvić već nekoliko godina je u srećnom braku s Bojanom Barović, a malo ko se seća da je pre njen dve godine bio u turbulentnoj vezi.

Instagram / bojanabarovic

Pevaču Nikoli Rokviću supruga Bojana Barović podarila je troje dece, Leonu, Simeona i Angelinu, a već dugo mu je jedna od najvećih oslonaca i podrška u životu. Njihova ljubav traje već 14 godina, a počela je u rijaliti programu "Survivor" 2010. kada su se nalazili na pustom ostrvu. Iako mnogi nisu verovali u njihovu ljubav, oni se od tada nisu razdvajali.

Pevač i manekenka venčali su se u Manastiru Mileševa 2016. godine, a na ceremoniji su bili samo najbliži prijatelji i porodica. Bojana je bila tu za njega i kada je u jednom trenutku poželeo da se zamonaši.

Rokvić je oduvek važio za jednog od najpoželjnijih pevača za kojim su devojke ludele, a pre Bojane dve godine bio je u turbulentnoj vezi s bankarskom službenicom Unom Ćuk, koja je nestala iz javnosti onog momenta kada je njihova ljubav okončana. Bez obzira na nezgodan završetak romanse bivši emotivni partneri ostali su u prijateljskim odnosima.

Stalno se sa njom rastajao i spajao, što je rezultiralo da na tu vezu stavi tačku. Bivši partneri složili su se da su emocije izbledele, a Nikola Rokvić je svojevremeno istakao da prekid nije posledica prevare, kako se tih dana pisalo u medijima. Fotografije bivše ljubavi dugo je čuvao na svom Facebook profilu, a nije poželeo da ih izbriše čak ni kada je uplovio u vezu sa sadašnjom ženom, manekenkom Bojanom Barović.

Instagram/nikolarokvic 

Pročitajte još: NIKOLA JE HTEO DA SE ZAMONAŠI! Bojana Barović priznala - "U jednom trenutku se okružio ljudima koji su u tome"

"Sa svakom svojom bivšom devojkom ostao sam u dobrim odnosima i nikada mi nije bilo jasno zašto neki ljudi od raskida prave tešku filozofiju. Nismo neprijatelji, a i bili smo dugo zajedno. Oduvek sam bio veran, ne znam odakle potiču priče o mom neverstvu. Da se šaljivo izrazim: nisam ja Lesi koji se vraća kući, već sam uvek tu za svoju izabranicu", poručio je pevač, koji je nakon razlaza od Une odabrao samoću, a srce lečio muzikom.

Nikolu Rokvića i njegovu suprugu Bojanu u Nišu je nedavno primio mitropolit niški Arsenije, a pevač je ovom prilikom odlikovan ordenom drugog stepena Svetog Romana Đuniskog. Nikola, koji je tokom svog hodočašća dugog 1.150 kilometara od Beograda do manastira Svetog Nektarija u Grčkoj ovog leta prikupio značajna sredstva za opremanje bolnice u kojima se leče deca obolela od malignih bolesti, zahvalio se tad na časti koja mu je ukazna.

"Vaše Visokopreosveštenstvo, duboko sam Vam zahvalan na gostoprimstvu i ovoj časti ali takođe imam veliku odgovornost da ovaj Božiji dar očuvam u veri i pobožnosti dok sam živ", napisao je Rokvić tada na Instagramu.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

NIKOLA ROKVIĆ PREPEŠAČIO PREKO 1.000 KILOMETARA ZARAD JEDNOG CILJA! Pevač prikupio novac, ali nije tu stao: Ovo je rezultat njegovog hodočašća  Kurir televizija

(Blic/Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!