Snimak toples srpske glumice izazvao haos: Od zavodljivih poza nikom nije dobro, hiljade ljudi gleda

Ivana Dudić napravila je kolaps na mrežama novim objavama.

Instagram/dudicivana

Atraktivna glumica Ivana Dudić sve je raspametila kada se na jednom događaju pojavila bez grudnjaka, dobro je poznata i po eksplicitnim scenama u kojima je glumila, a korisnike društvenih mreža  ne prestaje da ostavlja bez daha.

Nakon izazovnog izdanja u kom je čeka dostavljača hrane, ponovo je napravila je kolaps na mrežama fotkom i snimkom iz Meksika. Ivana je pozirala toples, samo u tangama, a jačem polu srce je brže zakucalo.

Ivana je na jednoj slici okrenula zadnjicu kameri, na kojoj se pored tangi našao samo pesak, a onda je usledio i "vrući" snimak na kom je u izazovnoj pozi, raširenih ruku i nogu pozirala pred kamerom. Komentarima se ne vidi kraj, a fotke i snimak pogledajte u nastavku:

Otkrila kako se snimaju intimne scene

Ivana Dudić je dobro poznata i po svojim eksplicitnim scenama u kojima je glumila, a jednom prilikom je do detalja otkrila kako se te scene izvode. Kako bi to bliže objasnila glumica je uzela za primer jednu eksplicitnu scenu sa glumcem Milošem Đurovićem iz dobro poznate serije "Crveni mesec".

"'Crveni mesec' kada sam snimala, snimala sam sa svojim kolegom sa klase Milošem Đurovićem sa kojim sam imala takav lav-hejt rilejšnšip privatno gde se 5 minuta volimo pa se 5 minuta ne volimo. Prečudan odnos, ali baš kada smo snimali tu ozbiljnu eksplicitnu scenu i punu strasti, na livadi pod mesečinom, ja mislim da nas dvoje tada nismo razgovarali", rekla je Ivana Dudić i dodala:

Pročitajte još: SKINULA SE JELENA GAVRILOVIĆ I NAPRAVILA HAOS NA INTERNETU: Lijepa glumica pokazala zanosne obline

"Nije to da vas stave u sobu, upale kamere i vi kao radite šta hoćete. Ne, to se tako ne radi. To je nas četvoro i jako je neprijatno. Tu je snimatelj sa kamerom ispred nas, reditelj iza njega i garderoberka koja čeka da nas zamota jer je napolju minus. Samo tu čuješ reditelja 'hajde uhvati ga', 'ajde, povuci je' i tako dalje. Jako neprijatno, nije sve tako strasno kako je zapravo, već je sve veoma dobro izmontirano", istakla je glumica, a još izazovnih fotki Ivane Dudić pogledajte u galeriji ispod:

(Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!