Prvo oglašavanje osramoćenog repera iza rešetaka: Afera o trafikingu i prostituciji šokirala svet, a evo šta on piše

P Diddy suočava se sa jezivim optužbama dok čeka suđenje u zatvoru u Bruklinu

YouTube/ Wendy Williams Show

Reper Šon Kombs, koji se nalazi u zatvoru u Bruklinu dok čeka suđenje po optužnicama za prostituciju i trafiking, oglasio se u utorak i šokirao svet.

Jeziva svedočenja navodnih žrtava, priče o bahanalijama na "belim žurkama", postojanje navodnih snimaka na kojima se nalaze poznate ličnosti, od kojih su neke čak gole s njim u krevetu, nedeljama unazad uteruju jezu u kosti, a reper je iskoristio mogućnost da se oglasi na mrežama, kako bi se obratio dvogodišnjoj ćerkici Lav.

Reper je Lav (Love - ljubav), dobio u vezi sa bivšom partnerkom Danom Tran (30), a devojčica je u utorak proslavljala svoj drugi rođendan. Diddy je šerovao zajedničke slike sa devojčicom i napisao "Srećan ti rođendan. Tata te voli".

Pročitajte još: Platio milion dolara da smaknu Tupaka Šakura? Lavina optužbi protiv P Didija, porodica ubijenog repera pokrenula istragu

Nedavno je otkriveno da su Kombsu omoguđeni kratki pozivi članovima porodice i deci, preneo je magazin "Pipl", a ova vest je otkrivena nakon što je tražio advokatima da ga izbave iz zatvora koji je nazvao "pakao na zemlji".

"Zabrinut je za svoju decu. Ima četvoro maloletne dece, dvoje od njih nema jednog roditelja koji živi s dok je on u pritvoru, a četvoro od sedmoro dece nema sad nijednog roditelja dok je on u zatvoru. Teško je videti decu u tom stanju, to je njihov otac", rekao je neimenovani izvor blizak reperu, prenosi "Dejli Mejl".

Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Pročitajte još: "Vidi se još jedan, poznatiji od Didija": Slavna muška osoba imala odnose s reperom, nije znao da ga snimaju?

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Puff Diddy odmjerio Severinu  Instagram

 (MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!