"Vidi mu se u očima da je izgubljen": Isplivao jedan od poslednjih snimaka Lijama Pejna pre pogibije

Pevač Lijam Pejn poginuo je nakon pada sa trećeg sprata hotela u Argentini

X/screenshot/@yankisner

Pevač Lijam Pejn, nekadašnji član benda One Direction, poginuo je nakon pada sa trećeg sprata hotela u Buenos Airesu.

Pevač, koji je imao samo 31 godinu, boravio je u Argentini sa devojkom Kejt Kesidi, koja je pre par dana napustila zemlju i vratila se na Floridu, a fanovi na društvenim mrežama sada šeruju njegove snimke nastale u ovoj zemlji.

Pročitajte još: Prve slike sa mesta smrti pevača (31)! Policija napravila kordon, ljudi pale sveće

Ovo je poslednja objava Lijama Pejna na društvenim mrežama, na kojoj ga vidimo kako doručkuje u hotelu sa devojkom Kejt Kesidi:

Na snimku na Tviteru, nastalom pre nekoliko dana, a koji se masovno šeruje kao "poslednji snimak Lijama Pejna" vidi se pevač koji daje autograme obožavateljkama. Jedna od njih ga je pitala da li je možda sluša njihovu muziku sada kada je u zemlji, nakon čega je on počeo da joj peva.

Pogledajte:

 U opisu videa stoji: "Činjenica da je ovo snimljeno sinoć, kada peva pesmu fanu je strašno tužno. Vidi se da se smeje, ali oči su mu izgubljene. Počivaj u miru, anđele".

Pogledajte i ovaj snimak druženja sa fanovima u Argentini:

Pogledajte slike sa mesta tragedije:

Načelnik Hitne pomoći koja je reagovala na poziv osoblja hotela nakon nesreće Alberto Krešenti, izjavio je lokalnoj štampi da vlasti istražuju okolnosti pod kojima se odigrao nesrećni događaj i da će biti urađena autopsija.

Policija je u saopštenju navela da je Pejn pao sa trećeg sprata hotela, što je "rezultovalo ekstremno ozbiljnim povredama" i dodala da je pevač "na mestu bio mrtav".

Pablo Poličičo, direktor komunikacija za ministarstvo bezbednosti Buenos Airesa saopštio je AP-u da je "Pejn skočio sa balkona svoje hotelske sobe". Policija je brzo stigla na lice mesta, zbog poziva o "agresivnom muškarcu koji bi mogao biti pod dejstvom droge ili alkohola", prenosi Dejli Mejl.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!