Pre nedelju dana podnela tužbu i pisala knjigu o njemu? Lijam Pejn na mestu mrtav, javnost se obrušila na bivšu devojku

Pevač benda One Direction Lijam Pejn, poginuo je juče nakon pada s trećeg sprata hotela u Buenos Airesu

Tiktok/mayahenry

Pevač Lijam Pejn (31), nekadašnji član benda One Direction, poginuo je nakon pada s balkona hotelske sobe u Buenos Airesu.

Javnost je šokirana vešću o preranom odlasku pevača, koji sa koleginicom Čeril Kol ima sedmogodišnjeg sina Bera, ali i izveštajima iz Argentine po kojima se pevač ponašao nerazumno. Osoblje hotela je zvalo policiju i prijavilo "problematično ponašanje jednog od gostiju".

"Dođite brzo, gost lomi sve po sobi kada je pri svesti, a život mu je u opasnosti jer soba ima balkon", glasio je poziv policiji. Kada su policajci došli, pronašli su telo pevača koji je pao sa terase trećeg sprata.

Pre samo nedelju dana, Lijamova bivša verenica Maja Henri, influenserka s kojom je bio dve godine, objavila je Tiktok video u kojem je pričala pratiocima da je pevač "proganja" i da će biti primorena da ga tuži za uznemiravanje.

Nakon vesti o smrti pevača, njen Instagram nalog je zatrpan i porukama podrške, ali i besnim komentarima o "iznošenju prljavog veša u javnost".

Brineta iz Teksasa je u pomenutoj objavi otkrila da ju je pevač "opsesivno zvao", kao i uznemiravao njene prijatelje, a jednom prilikom je zvao i njenu majku Asteku Henri.

Pogledajte:

Advokati manekenke i influenserke su rekli da će podneti tužbu, a fanovi šeruju i delove jednog njenog intervjua, u kojem je otkrila da piše roman,u kojem navodno piše o pevaču i toksičnoj vezi.