"Ako mu se nešto desi, ti si kriva": Jeziva ispovest bivše devojke Lijama Pejna, 8 miliona ljudi već pogledalo snimak

Pevač Lijam Pejn (31) poginuo je nakon pada sa trećeg sprata hotelske sobe u Buenos Airesu

X/screenshot/@K0ll3X/YouTube/LiamPayne

Bivši pevač benda One Direction Lijam Pejn, poginuo je u Argentini, nakon što je pao sa trećeg sprata svoje sobe. Mediji su preneli da je tragediji prethodio paničan poziv osoblja hotela policiji, ali i da je u njegovoj sobi nakon smrti pronađen polomljen televizor, istrošena sveća, zgužvana folija...

Dok se fanovi opraštaju od pevača na društvenim mrežama, pojedini ponovo objavljuju stare snimke njegove bivše verenice Maje Henri, koja je planirala da objavi knjigu o njemu.

Na jednom od njih, koji je danas pregledan osam miliona puta, čuje se kako priznaje da su je njegovi prijatelji kontaktirali, kao i njenu majku, i rekli "da ovo nije dobro vreme za njega da to izađe", ali i "ako mu se nešto desi krivićeš sebe, a i celi svet će te kriviti".

Pročitajte još: Pre nedelju dana podnela tužbu i pisala knjigu o njemu? Lijam Pejn na mestu mrtav, javnost se obrušila na bivšu devojku

Pogledajte:

Pre samo nedelju dana, Lijamova bivša verenica s kojom je bio dve godine, objavila je Tiktok video u kojem je pričala pratiocima da je pevač "proganja" i da će biti primorena da ga tuži za uznemiravanje.

Nakon vesti o smrti pevača, njen Instagram nalog je zatrpan i porukama podrške, ali i besnim komentarima o "iznošenju prljavog veša u javnost".

 (MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!