Otišla dva dana pre smrti: Devojka s kojom je Lijam Pejn bio u hotelu je influenserka, oblačila se kao Pamela

Lijam Pejn poginuo je u 31. godini

Instagram/kateecass

Pevač Lijam Pejn poginuo je u Buenos Airesu, nakon pada sa balkona hotelske sobe koja se nalazila na trećem spratu. Lijam je boravio u Argentini dve nedelje, a društvo, do dva dana pred smrt, pravila mu je devojka Kejt Kesidi.

Kejt se pre dva dana spakovala i vratila na Floridu gde živi, a u prvom oglašavanju iz Majamija rekla je da je trebalo da ostanu samo pet dana.

"Bila sam tako spremna da odem. Iskreno, volim Južnu Ameriku, ali mrzim da se predugo zadržavam na jednom mestu. A trebalo je da budemo tamo otprilike pet dana, pretvoreno u dve nedelje", rekla je u svom Tik Tok videu.

Pejn i Kasidi su bili nerazdvojan par, a u vezi su bili dve godine.

Kejt Kesidi, pre nego što je započela vezu sa Lijamom, gradila je karijeru influenserke.

Kejt, koja je rođena u Nju Džersiju, pripremila se za karijeru pohađajući Univerzitet "Coastal Carolina", na kom je diplomirala 2021. godine, a nakon kog se preselila u London i započela svoju karijeru kao influenser i na svom Instagram profilu sada broji oko 109.000 pratilaca, piše Dejli Mejl.

Pročitajte još: "Dođite brzo, lomi po sobi, život mu je u opasnosti": Otkriveni detalji poziva pre jezive smrti pevača

Sudeći prema njenim objavama, Kejt je svoje pratioce počastila prizorima iz Milana, Pariza, San Tropea, Rima i Španije, kao i ostalih glamuroznih mesta, a prošle godine na Vimbldonu prvi put se zajedno sa Pejnom pojavila u javnosti.

Instagram/kateecass 

Ona i Lijam započeli su svoju romansu u oktobru 2022. godine

Samo šest meseci nakon što je burno raskinuo veridbu sa svojom tadašnjom odabranicom Majom Henri, Llijam i Kejt započeli su svoje dvogodišnje ljubavno putovanje. Jedno ih njihovih prvih zajedničkih pojavljivanja bilo je za proslavu Noći veštica na kojoj se Kejt pojavila kao Pamela Anderson, a Lijam kao Tomi Li.

Ranije ove godine, dok su Lijam i Kejt već uveliko bili zajedno, Maja je ponovo razbuktala njihove sukobe kada je objavila roman u kojoj su likovi, iako fiktivni, vidno usko povezani sa njihovom vezom, a u kojem lik koji predstavlja Lijama podstiče glavnu žensku ulogu da abortira nakon što je zatrudnela.

Samo dva dana pre njegove smrti, Maja mu je poslala pismo u kojem traži od njega da prestane da pokušava da stupi u kontakt sa njom, a pride ga je i "optužila" da njegove fanove koristi da bi blatio njeno ime.

Pročitajte još: "Ako mu se nešto desi, ti si kriva": Jeziva ispovest bivše devojke Lijama Pejna, 8 miliona ljudi već pogledalo snimak

Sve do tog momenta, činilo se da Kejt i Lijam uživaju u njihovoj vezi, što se moglo videti i po Instagram postovima na Kejtinom profilu u kojem je pomno dokumentovala njihovo zajedničko putovanje u Rim. Iako su u početku bili "stidljivi" u vezi sa njihovom vezu, njihove fotografije na kojima se grle govore koliko su njihovi zajednički planovi bili ozbiljni.

Dva meseca nakon što su obelodanili njihovu vezu preko Kejtinog Instagram profila, sledeća prekretnica bila je na crvenom tepihu u Londonu na dodeli Britanskih modnih nagrada.

"Ko je taj srećni i poletni mladić pored tebe. Ozbiljno, izgledaš fantastično. Mogao sam da ti to kažem jer si na sofi pored mene, ali znaš kako funkcioniše tehnika, telefoni i te stvari," napisao je tada Lijam ispod njene objave.

(Kurir, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!