Sija prsten na ruci 39 godina mlađe devojke Lazara Ristovskog: Anica se odmah pohvalila, čista elegancija

Anica Lazić se pohvalila nakitom, a njena objava izazvala je lavinu reakcija.

ATA / A.AHEL

Lepa partnerka proslavljenog glumca Lazara Ristovskog, Anica Lazić, pohvalila se novim komadima skupocenog nakita na društvenim mrežama.

Na njenoj ruci blistalo je prstenje, a mnogima su odmah upali u oči i skupa narukvica i sat, te ne čudi što su se komentari odmah zaređali.

Instagram / anicalazicofficial 

Baš kao i ispod svake njene objave, mnogi su joj pisali da je "elegantna", "Prava dama", a sudeći po reakcijama na X-u, mnogi su mišljenja da je ovo "znak" za Lazara da joj "onaj", odnosno verenički prsten stavi na ruku.

Inače, Aničina majka je nedavno i sama otkrila da li podržava ćerkinu vezu sa 39 godina starijim. Ona je prokomentarisala sliku koju je mlada glumica objavila.

- A ja, kao maslina zelena, u domu Gospodnjem, uzdam se u milost Božju bez prestanka i doveka - stoji u opisu objave Anice Lazić, a njena majka je odmah ostavila komentar u vidu zaljubljenih emodžija i srca.

Pogledajte još fotografija Anice i Lazara:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Ona ima 22, on 57 - ovo je njihova ljubavna priča  TikTok/agegap50

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!