Umalo se udala za princa, a onda ju je "maznuo" Srbin: Ko je bivši verenik i moćnik za kog je Lima čuvala nevinost?

Mnogi ne znaju da se slavna manekenka umalo udala za čoveka "plave krvi".

Fati Sadou/ABACAPRESS.COM/Shutte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svet ne prestaje da bruji o povratku Adrijane Lime na modne piste, nakon spektakularnog performansa na povratničkoj reviji brenda "Victoria's Secret". 

Kada se pojavila u oskudnom vešu, nema kome nisu pale vilice, naročito ako se uzme u obzir da je manekenka mesecima bila na udaru najstrašnijih kritika zbog izgleda. 

Lima je svojim velikim povratkom dokazala zašto je bila i ostala jedna od najlepših žena sveta, kao i da titulu supermodela niko ne može da joj oduzme. 

Angela Weiss / AFP / Profimedia 

Očekivano, reakcije nisu izostale, a na srpskoj strani X-a zaređali su se i komentari na račun Jarića i bivše srpske snajke.

"Rizz Marka Jarića mora da se izučava na svim prestižnim fakultetima kao obavezan predmet", glasi jedan od tvitova. Rizz je inače Toktok skraćenica za harizmu, ali ima šire značenje - posebno odnosi na šarm koji prilikom zabavljanja učini da ga drugi smatraju poželjnim ili privlačnim.

"Zamisli da izgledaš ovako dobro... i opet te Srbin za**be, majke mi ovo sa Adrijanom i Jarićem je dokaz da nešto sa našim likovima organski nije kako treba", glasi drugi komentar, a slične reakcije su se samo ređale. 

Ljudi, očigledno oduševljeni Liminim novim izgledom ne mogu da prebole činjenicu da više nije "srpska snajka". 

Interesantno je da je slavna manekenka pre veze sa Jarićem imala par veza, od kojih je najozbiljnija bila sa princom Venceslavom od Lihtenštajna 2003. Par je bio i veren, a upoznali su se na zabavi održanoj u privatnoj vili njihovog zajedničkog prijatelja, piše Ranker.com.

Veza ovog para izgledala je kao pravo ostvarenje sna, jer je brazilska manekenka imala realne šanse da postane nova princeza. Međutim, njihova bajka je ipak doživela kraj, kada su raskinuli nakon tri godine veze.  

Lima su nakon njega povezivali sa Derekom Džeterom, ali ova romansa nikada nije bila potvrđena. A onda je u njen život ušao srpski košarkaš i to je bilo to! 

Najpoznatija devica na svetu postala je gospođa Jarić, a u braku su dobili i dve ćerke - Valentinu i Sijenu. 

Lisa O'Connor / Zuma Press / Profimedia 

- Zaljubio sam se! Nisam tip osobe koja se lako zaljubljuje, ali nju nije bilo lako osvojiti - ispričao je Jarić svojevremeno.

Upoznali su se na humanitarnoj zabavi u Los Anđelesu, a Marko je jednom prilikom otkrio da je morao debelo da se potrudi da bi je smuvao.

Nažalost, njihov brak je pukao nakon navoda o prevari, a Lima je danas u srećnoj vezi sa producentom Andreom Lemersom.

Pogledajte kako izgleda njen sadašnji izabranik:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda  Instagram/adrianalima

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!