Ivana Milinkovića žena dočekala sa "kletvom" zbog pevačice: Priznao sve o zgodnoj koleginici zbog koje je nastao haos

Pevač je priznao da se jednom prilikom malo više "zagledao" u lepu koleginicu, a sve to nije promaklo njegovoj supruzi.

ATA Images/ Antonio Ahel

Jedan od pevača sa najmoćnijim glasom na domaćoj sceni, Ivan Milinković, godinama unazad gradi karijeru bez ijednog skandala. O njegovom privatnom životu se gotovo ništa ne zna, sem da se ženio dva puta, kao i da je i dalje u srećnom braku kraj Milice koju je upoznao na nastupu. 

U 40. godini je sa njom dobio sina, a pevač je, u jednoj od retkih ispovesti, pričao i koliko se supruga trudila da ga poštedi svega.

- Ona me je štedela kada je odgajanje sina Filipa u pitanju. Ja ujutru dođem sa puta, ona bude sa njim i gleda da on ne plače da me ne budi.Ja na sceni moram da blistam, jer neko je platio kartu i želi da te gleda u punom sjaju, ne zanima ga da li je tebi neko plakao sinoć ili ti nisi spavao. U ovom poslu stalno moraš da se dokazuješ i moraš uvek da budeš na visini zadatka. To je velika obaveza. Nažalost, malo vremena sam provodio sa sinom kada je bio mali. Moja žena me i danas kritikuje da treba sada više da budem sa njim, ali ja sam na Kosmaju, on sa društvom. Treba više vremena provoditi sa decom. Meni je tata umro 1992, a mama mi je umrla 2019. godine, kada ti odu roditelji, onda vidiš koliko ti neke stvari fale. Treba čovek da se trudi da iskoristi vreme pametno.

Youtube / Ivan Milinković 

Milinković se nedavno dotakao i situacije kada ga je njegova supruga praktično dočekala sa "kletvom" i to na vratima.  

- Naravno da sam bio u prilici da pogledam u neku ženu, evo jednog primera. Bili smo u žiriju jedan poznati pevač i ja, naišla je jedna dobra, koja je sad jako poznata, tad je bila na audiciji, i naša rekacija je bila ovakva - prikazuje Ivan koliko im se dopala takmičarka dok priča u emisiji "Magazin In". Ja kažem: Čoveče, face su nam na ekranu ovolike, naravno reagujemo na prvu loptu, kao muškarci."

Pink tv /printscreen 

Kad je stigao kući, žena ga je dočekala s direktnim komentarom: "Milinkoviću, oči ti ispale", ispričao je Ivan i nasmejao sve u studiju.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Koncert su započeli Ivan Milinković i Aleksandar Tirnanić, numerom “Ljubav mi srce mori”  Kurir

Izvor: Nova.rs/ Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!