Policija traži dve žene koje su poslednje videle Lijama živog: Proveo sa njima noć, a onda je usledila nesreća

Istražitelji na sve načine žele da stupe u kontakt sa dve žene koje su bile u hotelu noć pre smrti Lijama Pejna.

X/screenshot/@yankisner

Svet je u sredu uveče iznenadila vest o tragičnoj smrti bivšeg člana grupe "One Direction", Lijama Pejna. Muzičar je pao sa trećeg sprata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine. Preminuo je na licu mesta.

Međutim, pojavili su se navodi stranih medija da noć pre nesreće nije bio sam, već da je bio sa dve žene u hotelskoj sobi.

YouTube/Liam Payne official 

Kako piše Daily Mail, one su ga navodno čekale u predvorju hotela pre nego što su se našli, i policija smatra da bi mogle biti ključni svedoci jer su ga poslednje videle živog.

Iako nema naznaka da bi mogle biti umešane u njegovu smrt, policija se nada da će uz njihovu pomoć uspeti da otkrije šta se tačno dogodilo pre pevačeve smrti.

JUAN MABROMATA / AFP / Profimedia 

Argentinsko tužilaštvo kaže da svi dokazi trenutno ukazuju na to da je pevač bio sam pre smrti, ali takođe istražuju moguću umešanost trećih strana u događaje koji su se odigrali ranije.

Podsetimo, doktor je potvrdio da je Lijam preminuo na licu mesta od višestrukih povreda, uključujući frakturu lobanje.

Nakon nesreće ispred hotela se skupio veliki broj obožavalaca koji su ostali u šoku zbog smrti pevača, a od njega su se na mrežama oprostile kolege i prijatelji.

Pročitajte još: Oglasila se porodica Lijama Pejna: Otac pre tragedije objavio potresnu fotku, komšije otkrile šta je porodica radila

Bonus video:

This browser does not support the video element.

EKSPERTI O GREŠKAMA RODITELJA PRI ODGOJU DECE: "Morate ga upoznati sa realnim svetom!" Sve više mladih ljudi pokušava samoubistvo!  Kurir televizija

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!