"Izgubila keš, pa se ljuti"! Jovana Jeremić brutalno o pevačici sa svadbe: Nisam joj ja kriva što ne zna da peva

Voditeljka Jovana Jeremić odgovorila pevačici sa svadbe na kojoj je samo za 10 minuta uzela 1.000 evra

ATA Images/Antonio Ahel/Instagram/andjelina_vjetrovic

Pevačica Anđela Vjetrović, kojoj je voditeljka Jovana Jeremić uzela mikrofon na jednoj svadbi i uzela 1.000 evra bakšiša, oglasila se na društvenoj mreži Instagram, gde je oplela po Jeremićki i optužila da joj je otela mikrofon iz ruku.

Anđelina nije štedela reči kada je trebalo da prokomentariše voditeljku, a sada je Jovana Jeremić rešila da joj uzvrati na svoj način i poručila da "ne zna da peva".

Pročitajte još: Jovana Jeremić za 10 minuta uzela bakšiš od 1.000 evra: Za par hitova na svadbi zaradila više para od estradnjaka

"Ne dajem marketing nepoznatim osobama. Nisam joj ja kriva što ona ne zna da peva i što publika nije reagovala na nju, a jeste na mene. Ne znam ni ko je, ni šta je, a tako je bilo. Možda je vreme da šef orkestra Mikica promeni pevačicu. Ja bih možda konkurisala ali nemam vremena, idem za Ameriku. Ko gubi ima pravo da se ljuti. Šta ćeš, izgubila je keš pa se sad ljuti", rekla je Jovana Kuriru.

  BONUS VIDEO - Jovana peva na svadbi:

This browser does not support the video element.

Pogledajte kako je Jovana Jeremić za 10 minuta uzela 1000 evra  Privatna arhiva

 (Kurir, MONDO, D,P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!