Pokušala da priča na engleskom, pa se žešće izblamirala: Naša pevačica želela frizera, a evo šta je dobila

Zorana Pavić jednom prilikom ispričala je kako se izblamirala kada je pokušala da razgovara na engleskom jeziku.

TV Prva

Pevačica Zorana Pavić, koja je imala brojne hitove i koju smo gledali i u ulozi voditeljke, jednom prilikom prisetila neprijatnog iskustva i situacije kada se izblamirala "za sve pare". Tokom boravka u Turskoj pokušala je da se sporazume na engleskom jeziku kako bi došla do frizera.

"Moje znanje engleskog je priličo simpatično i tako sam ja tražila frizera tamo i pitala: 'Excuse me do you have freezer?', što u prevodu sa engleskog na srpski znači: 'Izvinite, da li imate zamrzivač', misleći da će ljudi razumeti šta mi je potrebno ako to izgovorim na određen način", rekla je pevačica kroz smeh gostujući u emisiji "Grand".

Pozajmila novac, uzela kredit u švajcarcima i uvalila se u dugove

Zorana Pavić otkrila je u jednom intervjuu da je 2008. godine imala težak period, jer se zadužila zbog stana i koncerta u Sava Centru. Učestvovala je i u rijalitiju Farma, a sve zbog prilike da zaradi honorar.

Pročitajte još: "Razni moćnici su mi pravili probleme": Zorana Pavić progovorila o vezama sa kriminalcima

"Pozajmila sam novac od prijatelja za koncert, pa sam onda uzela i stambeni kredit u banci u švajcarskim francima. Zbog tog duga sam se razbolela! Bila sam pod velikim stresom i dobila hormonski poremećaj, zbog kog sam imala mnogo zdravstvenih problema. Ušla sam u Farmu da bih izašla iz dugova, ali ni tada nisam rešila problem jer mi je honorar isplaćen u ratama. Još nisam vratila sve dugove. Kada se to bude desilo, taj dan ću da slavim kao svoj drugi rođendan. E, onda ću opet da napravim koncert u Centru Sava, taman da se ponovo uvalim u dugove... Najslađe se smejem na svoj račun", rekla je tada pevačica koja je smršala čak 30 kilograma.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

UČINILA MI JE VELIKU NEPRAVDU! Zorana Pavić o SUKOBU sa koleginicom: Kad bih videla njenu sliku u novinama, crtala bih joj BRKOVE  Kurir televizija

(Informer/Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!