"Navikla sam da budem zgodna i lepa i to je bio problem"! Ana Nikolić priznala: Imala sam 105 kila i sedela u fotelji

Pevačica progovorila o trenutku kada je htela da "uništi Anu Nikolić"

Instagram/Ana Nikolić Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić, koja je poslednjih meseci u žiži javnosti zbog turbulentne veze sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, pre nekoliko godina je mučila muku sa kilogramima.

Sada je, govoreći o tom periodu i borbi s kilogramima, priznala da je imala želju da prestane da se bavi pevanjem i "ugasi" karijeru.

Pročitajte još: Ona je vlasnica najskuplje pesme na estradi: Srpska pevačica dala 300.000 evra, pa se vinula u zvezde

"Ponekad sam htela uništiti 'Anu Nikolić' na nesvesnom nivou, sa 105 kilograma sedila sam u fotelji i nisam uspela. Ne znam kako je drugima to palo napamet da mogu da me unište, kad ja sama sebe nisam uspela. Navikla sam da budem zgodna i lepa, u nekom momentu to je bio problem", rekla je Ana i nastavila:

"Iz porodilišta sam izašla jako ponosna i to me u tom momentu nije zanimalo, ali kasnije da. Jela sam sve jer mi nikada nije bilo muka, ali kasnije sam morala da presećem. Imala sam i zdravstvene probleme, pa sam uključila i lekove, malo lekovi malo inat... Tara mi je bila pokretač za sve, ja sedim na traci, ona sedi, jede čips i kaže: 'Mama, možeš ti to'. Ona je moj životni uspeh', ispričala je Ana u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Ana Nikolić sa Raletom u provodu  Instagram/uros_tarapana

(Kurir, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!