"Imam razloge, desilo se pre nekoliko meseci...": Tina odgovorila na pitanje o nasilju u braku sa Zvezdanom

Tina Ivanović razjasnila je nagađanja da je do kraha njenog braka došlo zbog navodnog nasilja.

YouTube/Grand Magazin Tv Grand

Pevačica Tina Ivanović priznala je da se posle 25 godina braka razvodi od supruga Zvezdana. U suzama je govorila o krahu braka, istakla da su ostali u dobrim odnosima, a zatim prokomentarisala i navode da je do razvoda došlo zbog navodnog nasilja koje se odigralo u njenom domu.

"Pisalo se da ste se odvojili i da ste stavili tačku zbog nečeg velikog što se dešavalo u kući. Nije bilo nijednog vida zlostavljanja?", pitao je reporter.

"Ne, taman posla, imamo svoje razloge, tu ću staviti tačku... Tek sam sada videla ko su mi pravi prijatelji, a ko se pravio da mi je prijatelj. I sa javne scene, a i ovako bliski prijatelji, baš. Dosta mojih koleginica sa javne scene su me pozvale, ne želim da imenujem nikoga. Ja ne želim da iskačem iz frižidera. Pre par meseci se to desilo, rekla sam da ne želim da pravim marketing oko toga", rekla je Tina u emisiji "Premijera vikend specijal" i dodala: "Ja u istom kraju živim, ne bih da komentarišem kome će ostati kuća".

Nakon nedelja tokom kojih se pisalo i nagađalo o razvodu Tine Ivanović i Zvezdana, pevačica je odlučila da se oglasi i otkrije istinu: "Moram prvo da kažem da nije bilo ni prevare, niti bilo šta, imali smo svojih razloga, neki sukob mišljenja. Ostali smo u super odnosima, prvenstveno je on moj prijatelj. Preživeli smo zajedno toliko godina".

Pink/screenshot 

"Ovim neće stati moj posao, ne daj Bože. On je u većini slučaja bio zaslužan za moju karijeru. Ne želim, zašto bi stao posao", dodala je Tina Ivanović.

Pevačica ima sina iz prethodnog braka

Folkerka ima sina kojeg je dobila dok je bila maloletna. Zbog neslaganja u porodici rešila je tada da napusti porodičnu kuću u Svilajncu, dok je dete ostavila kod oca - "Samo ja znam koliko mi je u tom periodu bilo teško. Mnogo sam patila. Kada je trebalo da vidim svoje dete, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvolili. Nikada ga se nisam odrekla. Pa, koja majka ne bi volela da bude sa svojim detetom. Ne mogu vam nabrojati koliko puta sam kolima odlazila do kuće u kojoj je živeo i čekala ga", rekla je Tina jednom prilikom i prisetila se njihovog susreta 2005. godine.

Pročitajte još: "Ako nekoga čačneš, sujeta se raspali": Haris o krahu braka sa Melinom, ne želi pomirenje sa bivšom ženom

"Jednom mi je pošlo za rukom da ga vidim, dok je vozio bicikl. Ne znam da li se seća toga, jer bio je baš mali, imao je četiri godine. Prišla sam mu i rekla da sam ja njegova mama i dala mu novac. Primetila sam da je bio zbunjen i sve vreme je gledao ka kapiji kuće u kojoj je živeo. Dve godine nakon razvoda otišla sam da radim u Nemačku i redovno sam slala alimentaciju. Tako je bilo sve do 2005. godine, kada smo se konačno sreli".

Bonus video:

This browser does not support the video element.

ON JE MOJ ŠEF! Tina Ivanović je već 26 godina sa Zvezdanom, a ono što je uradio za nju bi RETKO KOJI MUŠKARAC DANAS UČINIO  Kurir televizija

(Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!