"Ako ne znate kako da se rešite bivšeg muža...": Goca Tržan usred nastupa prozvala Ivana i dala savet ženama

Goca Tržan sve je iznenadila kada je usred nastupa dala savet ženama kako da se "reše" bivšeg muža.

ATA Images/Antonio Ahel/Youtube/screenshot/zadruga official

Pevačica Goca Tržna koja iz prethodnog braka s Ivanom Marinkovićem ima ćerku, nije propustila priliku da kritikuje bivšeg muža zbog ponašanja u rijalitiju. Ona je usred nastupa u Nišu, između dve pesme, poslala oštru poruku o svom bivšem suprugu, Ivanu Marinkoviću.

Ona je navela da je slagao dosta toga što je rekao pred kamerama.  U svom prepoznatljivom stilu, pevačica je i poručila ženama da svoje bivše muževe, ako ne znaju kako da se nose s njima, pošalju u rijaliti.

"Imam neke bivše ljubavi, imam jednu za koju svi znate, nažalost...I ako niste znali kako da rešite problem s bivšim mužem, vi ga pošaljete u rijaliti. Ma da, posle 13 godina, svaka baba zna koliko se puta kre**uo do sada, ali moram da vam kažem da laže dosta toga i ima bujnu maštu", rekla je Goca na svom nastupu za Marinkovića.

Pročitajte još: "Savršeni intimni odnos traje 12 minuta": Pevačica objasnila računicu, spomenula i gimnastiku i "maltretiranje muškarca"

"Boli me k.... za Marinkovića"

Učesnik brojnih rijalitija Ivan Marinković, jednom prilikom je potkačio bivšu suprugu, Gocu Tržan, tvrdeći da ga "ne ispušta iz usta" i da "nema posla jer je matora". U istom intervjuu Marinković je rekao i da je "Goca bila bez dinara kada ju je upoznao", zbog čega je pevačica, uz psovku, rešila da reaguje.

"Zbilja nemam snage da se bavim time. Nemoj me pitati o njemu. Čoveče, 'ne želim da pričam o njemu tačka kom'. Boli me k**ac za Ivana Marinkovića. On verovatno sada mora da uđe u rijaliti program, a to je dinamika koju već odlično poznajem", rekla je tada pevačica za Informer.

YouTube/Zadruga Official 

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Goca Tržan zahvalila se roditeljima na koncertu  Instagram

(Kurir/Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!