Glumici iz "Lud, zbunjen, normalan" sin (10) nestao, pa pronađen mrtav, u strašnom stanju: Samo joj jedno pruža utehu

Tragedija se dogodila pre 14 godina, no bol ne prestaje.

printscreen/youtube/ALEKSANDA𝑹ツ

Lepu glumicu Belmu Lizde-Kurt, poreklom iz Bosne i Hercegovine, publika je zavolela kroz popularnu seriju "Lud, zbunjen, normalan"u kojoj je igrala ulogu Bube, a danas je više pozorišna glumica, iako se pojavila i u nekim drugim velikim ostvarenjima poput "Čuvari noći" (2008), "Šoping" (2008) i "Akumulator" (2011).

Glumu je završila na Akademiji scenskih umetnosti u rodnom Sarajevu, a poslednjih godina nije toliko zastupljena u javnosti. 

Nažalost, razlog za to je velika tragedija koja je zadesila njenu porodicu. Iza nasmejanog lica Belma i njen muž Aleš Kurt suočavaju se sa bolom koji nikada neće nestati.

YouTube/ Lud,zbunjen,normalan-ZVANICNI KANAL/screenshot 

Pre 14 godina, njihov sin Jan Isak, tada desetogodišnjak, nastradao je u nesreći u Kanadi tokom vožnje kajakom, o čemu se svojevremeno pisalo.

Nakon višesatne potrage njegovo telo je nađeno, a uzrok smrti su bile promrzline.
Belma priznaje da se nikada nije sasvim oporavila od gubitka.

- Kad me ljudi vide, često me prepoznaju kao Bubu. Ponekad ne mogu da se sete odakle me znaju, ali me doživljavaju kao nekog bliskog i dragog. Pitaju kako sam, kako mi je porodica, požele mi sve najbolje - rekla je Belma koja se nakon svega posvetila ćerki, i radu sa decom, što joj je jedina uteha.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Rešenje nakon tragičnih nesreća? Crna tačka Beograda dobija ležećeg policajca: Meštani se nadaju da će to rešiti problem  Kurir televizija

 Izvor: Telegraf.rs/ Preneo Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!