"On jeste na fotografijama, morao je da vežba": Mirka ne krije da ju je Vujadin prevario, a ovako je pričala o aferi

Glumica je svojevremeno oštro prokomentarisala fotografije na kojima je njen partner sa drugom.

ATA Images/ Antonio Ahel

Glumica Mirka Vasiljević juče se ponovo dotakla fotografija koje su svojevremeno izazvale haos u javnosti, a na kojima je bio njen partner Vujadin Savić sa nepoznatom ženom. 

Podsetimo, u jeku skandala ona je kratko prokomentarisala navodnu aferu rečima: "Čovek je vežbao".

- On jeste bio na fotografijama, to je činjenica, ali morao je da vežba. To je tema o kojoj nisam želela da govorim za medije jer su mediji sedma sila, a sa silom se ne treba puno šaliti i imati neki sukob. Oni su malo napali nas, bili smo im interesantni, svašta su pisali. On jeste bio na fotografijama, ali šta sad, Bože moj... Vežbalo se - rekla je Mirka svojevremeno u emisiji Ognjena Amidžića i dodala da je nisu pogodile fotografije na kojoj Vujadin uživa sa nepoznatom devojkom.

Antonio Ahel/ATAImages 

Nakon toga je gostovala na televiziji Hype, gde su je pitali da li se brinula nekad da će požuriti za nekim novim iskustvima. 

- Pa dobro, ali to je njegova stvar. Mene će to verovatno u tom trenutku zaboleti i biti nešto što ne prija i ne odgovara, ali na kraju krajeva to je njegova sramota, on gubi, ne ja.Zato što je on uradio pogrešnu stvar, ne ja - istakla je Mirka, pa nastavila:

- Posledice zavise od mog životnog perioda, kako se ja osećam emotivno, kako se ja osećam sa svojom emotivnom i životnom zrelošću, jer neko kaže sa 20 da nikada ne bi oprostio nešto, a već kad dođe u neke zrelije godine, pa ima više životnog iskustva možda bi. Sve zavisi od momenta. Kada bi se nešto u našem braku dogodilo što mi ne bi odgovaralo... Sve zavisi od momenta, od tog trenutka. Naravno da ne bih samo okrenula leđa i otišla, ja sam ipak žena, volim da razgovaram", rekla je tada.

Pročitajte još: OPROSTILA MU PREVARU! Mirka Vasiljević samo jednom pričala o Vujadinovim aferama - "Bože moj, vežbalo se"

Glumica se juče dotakla pomenute situacije i istakla svoj stav. 

- Da, izašle su fotografije, rekla sam to, sećam se toga, nisam toliko senilna! Meni je najbitnije da on i ja znamo šta je i kako je, mi imamo pravo na nešto naše, na naš neki odnos - kazala je prvo Mirka.

- Ja sam rekla, on jeste na tim fotografijama, to je jednostavno izašlo u novinama, nas dvoje znamo kako smo to rešili kod kuće, zašto smo rešili i da l' je bilo potrebe da rešavamo. Te neke stvari treba da budu samo naše, ne naših roditelja, ne naše dece, nego naše - dodala je ona.

Kurir TV printscreen 

- Sutra i moje neke stvari koje izađu u javnost, ne izađu, on čuje, ne čuje, nije ni bitno da l' će izaći u javnost ili ne, najbitnije je šta nas dvoje znamo, šta nas dvoje osećamo i šta je sa nama - zaključila je bila Mirka za "Hajp".

Glumica je, inače, od tinejdžerskih dana u vezi sa Vujadinom, sa kojim ima četvoro dece, a još njihovih fotografija pogledajte u nastavku:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

SUDBINSKI PREDODREĐENI! Mirka Vasiljević i Vujadin Savić znaju se od pelena, a onda je fudbaler JEDNOM KAFOM SVE PROMENIO  Kurir televizija

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!