Kim K se polomila da upozna slavnu Srpkinju: Beograđanka je sad spustila kao niko, gore mreže zbog njenih reči

Umetnicu su pitali za mišljenje o Kardašijanki, a njene reči odjeknule su na mrežama kao bomba.

YouTube/ WION

Kada je reč o Kim Kardašijan, činjenica je da bi mnogi dali sve na svetu da se s njom upoznaju. Ovo ne važi samo za "običan" svet, već i za velike zvezde, što smo nebrojeno puta i videli na raznim svečanostima. 

U jednom trenutku se činilo da je starleta bila poznatija i od mnogih zvučnih imena Holivuda, te njihovo oduševljenje na crvenom tepihu i obavezno fotografisanje nije bilo nikakvo iznenađenje. 

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

No, isto tako, i sama Kim je bila obožavateljka nekih drugih slavnih likova, i na sve načine je želela da ih upozna, a među "odabranima" se našla i najslavnija Srpkinja u svetu umetnosti - Marina Abramović

To joj je i pošlo za rukom, pre mnogo godina, a nakon susreta, Kim se brže-bolje pohvalila na svom Instagramu.

kimkardashian/Instagram 

Prilika da upozna slavnu umetnicu ukazala joj se nakon revije Rikarda Tišija, koji je tada slavio deset godina rada sa brendom Givenchy. Činjenica je da su Rikardo i Marina veliki prijatelji, a slavni dizajner redovno sarađuje sa srpskom umetnicom.

Pročitajte još: Marina je dala Beograđanima da rade šta hoće sa njenim telom: Krenulo lepo, pa usledili suze, krv i nož između nogu

Naravno, Kim im se, kako su mnogi pisali tada, praktično "nakačila", da bi potom okačila par zajedničkih fotografija. 

Mnogi su tada bili više nego iznenađeni što je Kardašijanki pošlo za rukom da se nađe u ovakvom društvu, a sada, godinama kasnije, Marina Abramović je prvi put progovorila o susretu i ponizila je kao niko

Čuvena Beograđanka je u intervjuu za GQ Germany nehotice otkrila svoje mišljenje o starleti kada su je pitali da bira s kim bi radije otišla na večeru - sa Gretom Gervig koja je pisala scenario za film "Barbie" ili Kim Kardašijan.

"Nijednom", odgovorila je Marina kao iz topa, a potom obrazložila.

"Zaista imam problem sa Barbi. Svi vole taj film, otišla sam da ga pogledam, ali to nije u duhu moje kulture. Ja dolazim iz komunizma, nikada nisam volela da se igram sa lutkama. Kada sam bila mlađa igrala sam se sa nevidljivim "bićima" i senkama. Nikada nisam volela objekte, i zato sam i postala performans umetnica", započela je Abramović, a potom se dotakla Kim.

"Sa njom sam već jednom jednom bila na večeri i ne treba mi druga".

Naravno, njen odgovor je odjeknuo na mrežama, a ljudi ne prestaju da se "slade" reakcijom cenjene umetnice koja je starletu "postavila na svoje mesto". 

"Ovo je odgovor kakav sam i očekivala od nje", "Kraljica", "Realno je u pravu", "Au, sahranila je Kim", "Nisam je do sada volela, ali sada je obožavam", "Legenda", "Kako je spustila Kim, to Marina", "Ovo je urnebesno", "Kim crveni od blama sad", "Ovo bi moralo da se nađe u nekim istorijskim knjigama"... pisali su ljudi, a Kim se za sada nije oglašavala povodom mišljenja nekadašnjeg idola.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

kim kardašijan  Instagram/kimkardashian

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!