Pitali smo AI kakav muškarac treba JK da bude srećna u ljubavi, a veštačka inteligencija ponizila sve njene bivše

Pevačica se nedavno razvela, i navodno već ima novog partnera, a nas je zanimalo kakvo je mišljenje veštačke inteligencije o njenom ljubavnom životu.

Instagram printscreen / karleusastar

Jelena Karleuša nedavno se razvela od Duška Tošića, a šuška se da je već pronašla novu ljubav kraj košarkaša Nikole Jovanovića.

Podsetimo, kap koja je prelila čašu u njenom braku sa fudbalerom bio je trenutak kada ju je Tošić u alkoholisanom stanju napao u trenutku kada je bila u društvu Jovanovića za kog je tvrdila da joj je samo prijatelj.

Radule Perisic/ATAIMAGES 

Nakon toga, usledio je razvod, a Jelena je nakon svega u više navrata iznosila detalje iz odnosa sa Duškom, te otkrila da u njihovom braku dugo stvari ne funkcionišu.

- Duško i ja dugo nismo u tim muž-žena odnosima, odnosno više od pet godina i bilo bi nerealno da se meni niko ne udvara, da se meni niko ne dopada i da me neko nije zagrlio i poljubio. Ne kažem da sam zaljubljena, ali zadovoljna jesam - dodala je Jelena, ne otkrivajući identitet svog novog izabranika.

Kada su je pitali za Nikolu, pevačica je zagonetno odgovorila:

- Mi se pratimo na Instagramu, on je prelep i divan momak, hajde da kažem da smo dobri prijatelji, to je to što ću sada reći. Zašto ne pitate Nikolu? Nađite ga pa ga pitajte, to će biti interesantno - rekla je Jelena za Telegraf kroz smeh ne želeći da precizira da li je došlo do neke konkretnije promene u njenom ljubavnom životu.

Instagram/karleusastar/nikolajovanovic 

A kada smo kod te teme, poznato je da je Karleuša i u prošlosti imala burne odnose.

Tako je pre Duška bila u braku sa Karićem samo šest meseci, a jedan njen bivši je i ubijen.

Zato nam je palo na pamet da pitamo veštačku inteligenciju šta treba pevačica da uradi da bi imala sreće u ljubavi, ali i kakav muškarac njoj treba.

Ono što je AI dala kao odgovor primenjivo je i na mnoge druge: 

1. Rad na sebi i samoprihvatanje

Jelena Karleuša je već pokazala visok nivo samopouzdanja i izražene ličnosti, ali kao i kod svakoga, sreća u ljubavi može zavisiti od dubokog unutrašnjeg zadovoljstva i emocionalnog balansa. Rad na samoprihvatanju i emocionalnoj stabilnosti može pomoći da osoba bude srećna sama sa sobom, što je temelj za srećnu vezu.

2. Komunikacija i iskrenost

U ljubavi je ključna otvorena i iskrena komunikacija. Ako Jelena uspe da pronađe partnera s kojim može otvoreno deliti svoja osećanja, nade i strahove, to bi moglo da doprinese dugotrajnom uspehu u vezi.

3. Pronalaženje ravnoteže između karijere i privatnog života

Jelena ima vrlo dinamičnu i javnu karijeru, što ponekad može otežati balans između privatnog i profesionalnog života. Pronalaženje partnera koji razume njene profesionalne obaveze i podržava njene ambicije, dok je istovremeno spreman da neguje intimnost, ključno je za harmoničnu vezu.

YouTube/Kurir/screenshot 

4. Partner koji poštuje njenu snagu, ali je vidi i kao osobu

Jelena je jaka i samostalna žena, pa bi joj verovatno najviše odgovarao partner koji poštuje njenu nezavisnost, ali je i vidi kao osobu koja ima svoje ranjivosti i potrebe. Takav muškarac treba da bude emocionalno zreo, stabilan i sposoban da izgradi partnerstvo koje nije zasnovano na nadmetanju, već na uzajamnom poštovanju i podršci.

5. Slične vrednosti i interesovanja

Važno je da njen partner deli slične vrednosti, bilo da je reč o porodici, životnim ciljevima ili odnosu prema javnosti. Karleuša je veoma privržena svojoj porodici i svojim ćerkama, pa bi partner koji ceni porodične odnose i može da bude dobar uzor u njenom životu verovatno bio dobar izbor.

Kakav muškarac bi njoj odgovarao?

Naravno, morali smo da pitamo i kakav muškarac bi bio idealan, a evo šta je veštačka inteligencija rekla:

Samopouzdan i stabilan: Jelena je jaka ličnost, pa joj je potreban muškarac koji nije nesiguran ili previše osetljiv na njen uspeh i uticaj. On mora biti emocionalno stabilan i sposoban da se nosi s njenim energičnim karakterom.

Podržavajući, ali nezavisan: Idealni partner bi trebao biti dovoljno samostalan da vodi svoj život i karijeru, ali u isto vreme i da pruža podršku njenim ambicijama i javnom imidžu.

Emocionalno inteligentan: Karleuša je javna osoba koja često izaziva kontroverze, pa bi joj odgovarao muškarac koji je sposoban da se nosi sa pritiskom medija, a da pri tome zadrži emocionalnu inteligenciju i stabilnost u privatnom životu.

Prilagodljiv i razumevajući: Jelena vodi vrlo dinamičan i javni život. Partner koji razume njene obaveze, može da bude fleksibilan i prilagodljiv, a da se ne oseća zanemarenim, verovatno bi bio dobar izbor.

Na kraju, najvažnije je da pronađe nekoga ko će je voleti i poštovati zbog onoga što jeste, sa svim njenim snagama i slabostima.

Ovaj odgovor je, na neki način, bio prozivka i svih njenih bivših, s obzirom da je pevačica i sama isticala da su joj upravo sve ove stvari falile u vezi.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Jelena Karleuša u Skoplju  Kurir televizija

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!