Supruga Sergeja Trifunovića mora hitno da napusti Srbiju: Evo šta za to vreme radi glumac u svom stanu

Nakon što ju je muž prijavio policiji, Isidora Trifunović ima 24h da napusti Srbiju!

K1 prinscreen

Nakon što je Isidora Mijanović, supruga Sergeja Trifunovića osuđena po Zakonu o strancima na novčanu kaznu zbog nezakonitog boravka u Srbiji, moraće da napusti našu zemlju.

Kako Telegraf saznaje, Isida u naredna 24 sata mora da napusti Srbiju. Ona neće biti deportovana, već joj je naloženo kao strancu koji nezakonito boravi u našoj zemlji, obzirom da je državljanka Hrvatske. Ona je osuđena i na novčanu kaznu.

Isidora Mijanović IG whistler_dick 

"U pitanju je novčana kazna za nezakonit boravak u Srbiji, duže od 90 dana u periodu od 180 dana po Zakonu o strancima" kaže izvor za Telegraf. Po zakonu 27 o strancima, za ne prijavljivanje boravka predviđena je kazna u iznosu od 10.000 - 50.000 dinara.

Glumac Sergej Trifunović prijavio je tokom protekle noći suprugu Isidoru Mijanović za nasilje, nakon što se u njihovom porodičnom domu odigralo nasilje. Ispred zgrade u kojoj živi glumac sa suprugom nalazi se ekipa Kurir televizije, koja donosi najnovije informacije o razvoju događaja:

This browser does not support the video element.

Zgrada Sergeja Trifunovića  Kurir

"Upravo se nalazimo ispred porodičnog doma glumca Sergeja Trifunovića i njegove supruge, gde je u toku protekle noći oko 22 časa došlo do incidenta koji se završio tako što je Sergej prijavio suprugu Isidoru za porodično nasilje. Naša ekipa je pre nego što se sve to desilo bila na promociji reperke Sajsi MC gde je zatekla glumca bez svoje supruge. Dok se on nalazio na promociji, nije se javljao svojoj supruzi na telefon, te je nakon toga došlo do rasprave kao i zbog organizacije koncerta u čast Bore Čorbe, a kojom se bavi upravo Sergej Trifunović. Nakon toga usledila je cika i dreka zbog čega je glumac otišao u policiju i prijavio Isidoru."

"Naša ekipa je imala priliku da čuje telefonski razgovor glumca Sergeja Trifunovića tokom kojeg je glasno isticao kako mora da reši ovaj problem. Kurir televizija imala je priliku i da primeti dve osobe kako posećuju glumca, i donose mu hranu u stan kako on još uvek nije izlazio od poslednjeg puta kada je primećen. Razgovarali smo i sa njegovim komšijama koji su istakli kako ova situacija nije iznenađujuća i kako se mogla očekivati."

Pogledajte još Isidorinih fotografija iz policijskog auta:

(Kurir/Telegraf/MONDO/Marina Cvetković)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!