Brak im pukao zbog afere s reperom kojem se sudi za silovanje? Prvi muž Dženifer Lopez osuo paljbu po bivšoj ženi

Pevačica Dženifer Lopez na meti prozivki prvog muža

Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pevačica Dženifer Lopez godinama unazad je u centru pažnje medija zbog ljubavnog života. Njen brak sa Benom Aflekom nedavno je okončan, baš kao i onaj sa Markom Entonijem, odnosno sa Ođani Noom, za kojeg se prvo udala.

Noa je nakon trećeg razvoda bivše žene pružio podršku Benu Afleku i otkrio da je za krah njegovog braka,delimično kriv i reper koji se trenutno nalazi u zatvoru Šon Kombs, poznatiji kao P Diddy.

Pročitajte još: Ostvarile se jezive reči prvog muža Džej Lo: Ucenjivao je eksplicitnim snimcima i rekao da joj brak neće potrajati

Ođani je prvo otkrio kako je Lopezova upoznala repera.

Image of Sport / Newscom / Profimedia 

"Kad je Sony došao i isplatio joj milione koje je dobila, tu je bio i Paf Dedi koji je trebalo da bude jedan od producenata na prvom albumu. Tu je počelo varanje, laži, razdvajanje... Bio sam u Los Anđelesu, otvarao restoran, a ona između Majamija i Njujorka, radila na albumu. Kad god sam mogao išao sam kod nje. Tokom te razdvojenosti, varanje je počelo".

Ođani, koji je bio i glumac, optužio je bivšu ženu da mu je sabotirala poslove.

"Pitao sam je šta sam joj uradio da me odvede na sud, optuživala me, lagala o meni, zvala kompanije i televizije da mi ne daju poslove... Zašto ako ti ništa nisam uradio? Neka kaže istinu, neka ispriča šta se sve dogodilo", rekao je Noa američkim medijima, prenosi Index.

Ođani i Džej Lo su bili u braku od 1997. do 1998. nakon čega je ona bila u vezi sa Didijem do 2001. godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!