Ženi zvao policiju, ima 24 sata da napusti Srbiju: Sergej u stanu posle skandala, u posetu mu došao poznati glumac

Sergej Trifunović je juče zvao policiju zbog supruge Isidore Mijanović

ATA / R.Z

Glumac Sergej Trifunović prijavio je tokom protekle noći suprugu Isidoru Mijanović za nasilje. Iako nije bilo elemenata za podizanje optužnice, Isidora je kaznjena zbog nedozvoljenog boravka u našoj zemlji.

Isidora Mijanović je osuđena po Zakonu o strancima na novčanu kaznu zbog nezakonitog boravka u Srbiji i moraće da napusti našu zemlju u naredna 24 sata.

Sergej je sinoć bio na promociji Sajsi MC:

Isidora se navodno nalazi u imigracionom centru, a Sergej Trifunović se vratio u zajednički dom na Voždovcu. Glumac se tokom današnjeg dana nije pojavljivao u javnosti, te ga mediji koji su ispred zgrade u kojoj živi nisu videli, ali je njegovog psa izveo u šetnju muškarac koji je posetio glumčev stan.

Pročitajte još: "Sinoć je bio pakao, vrištala je i bacala stvari ": Komšije progovorile o odnosu Sergeja Trifunovića sa ženom

U pitanju je glumac Stojša Oljačić koji je glumio u film "Nedelja" o Džeju Ramadanovskom i koji se očito našao Sergeju u delikatnoj životnoj situaciji.

Pogledajte:

This browser does not support the video element.

Stojiša Oljačić je glumac koji posećuje Sergeja  Kurir

(Kurir, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!