"Nije bilo kako svi pričaju": Oglasila se žena koja je pričala s Lijamom Pejnom sat vremena pre smrti

Obožavateljka Lijama Pejna kaže da se pevač "ponašao normalno" sat vremena pre smrti

Profimedia

Lijam Pejn, nekadašnji član muzičkog sastava One Direction, preminuo je prošle nedelje u 32. godini od višestrukih povreda nakon pada s trećeg sprata terase u hotelu u Argentini.

Istraga je otkrila da je pevač u trenutku smrti bio pod dejstvom više narkotika, a još uvek traje istraga o okolnostima njegove smrti.

Otkako su objavljene tragične vesti, južnoamerički mediji prenose detalje njegovih poslednjih dana života, a sada je otkriveno i šta je bila poslednja želja mladog pevača.

 Pročitajte još: "Bio je čist nedeljama": Otkriveni jezivi detalji Lijamovog stanja pre smrti, sad se oglasio i njegov prijatelj

Samo sat vremena pre nego što je otišao u smrt, Lijam Pejn je razgovarao u Buenos Ajresu s jednom obožavateljkom i rekao joj da želi da kupi kuću u glavnom gradu Argentine.

Dijana Gauna srela je pevača i popričala s njim u hotelskom lobiju oko tri sata posle podneva u sredu, dok je on stradao u 16 časova. Priznala je da se s prijateljima se dogovorila da "vrebaju u hotelu" kako bi dobili priliku da ga vide.

"Lijam je izgledao kao da je u dobrom stanju, nije bio ni pijan ni agresivan, kako pričaju na društvenim mrežama. Prišao nam je i proveo neko vreme s nama, pričao nam je o svojim doživljajima u Buenos Ajresu, gde je išao i gde želi da ode. Rekao je da mu se grad dopada i da bi voleo da kupi kuću ovde, da mu se dopada okolina Buenos Ajresa", rekla je obožavateljka pevača za televiziju TN Central.

Ispričala je i da je Lijam pomenuo da je posetio seoske predele oko grada, da je s devojkom išao na trčanje u nedelju, kao i da zaista uživa u Argentini. Dijana je još uvek bila u hotelu "CasaSurr Palermo" kada je primetila čudno ponašanje ljudi i dolazak policije. Bila je šokirana kada je saznala zbog koga je nastalo komešanje.

Pročitajte još: "Žao mi je što nisam mogla da te spasim": Oglasila se sestra Lijama Pejna nakon tragedije, reči bratu kidaju dušu

"Nikada ne bih pomislila da je to Lijam jer sam ga videla nešto više od sat vremena ranije i delovao je okej. On je bio moj idol. Lijam je mnogo pričao o mentalnom zdravlju i svojim pesmama nam uvek poručivao da nismo sami. Ovo je zaista teško. Kao obožavaoci, doživljavamo veliki bol".

BONUS VIDEO:

Lijam Pejn, fanovi ispred hotela  YouTube/10News first

(Glossy, MONDO, D.P)