Komšije otkrile gde je noćas bio Trifunović nakon što je prijavio suprugu: Videli ga u sitne sate na ovom mestu

Komšije glumca su otkrile šta je radio nakon što je prijavio suprugu.

Source: Kurir/Milica Stojanović

Vest da je proslavljeni glumac Sergej Trifunović prijavio suprugu Isidoru za porodično nasilje, juče je izenadila domaću javnost, naročito ako se uzme u obzir da su pre samo nekoliko dana po drugi put izgovorili sudbonosno da.

Nažalost, 22. oktobra, u večernjim satima, došlo je do velike svađe nakon koje je Trifunović odlučio da pozove policiju. Iako su dežurne službe utvrdile da nema osnova za tužbu, Isidora je kažnjena zbog druge stvari - ona je u Srbiji nelegalno.

Instagram printscreen / whistler_dick 

Nakon informativnog razgovora, ona je upućena u imigracioni centar, a kako su preneli domaći mediji, ima samo 24 sata da napusti Srbiju i mora da plati novčanu kaznu. Nju će nadležne službe odvesti do hrvatske granice, gde će neko morati da dođe po nju.

Nije poznato gde je supruga glumca provela noć nakon presude o deportaciji, a mnogi su se pitali i šta je za to vreme radio Sergej koji je tek danas napustio zgradu, što nije promaklo okupljenim fotografima. 

This browser does not support the video element.

Sergej Trifunović posle skandala napustio stan  Kurir

Kako tvrde komšije Trifunovića koji je malo pre nego što će odjuriti automobilom poručio novinarima da "džabe čekaju", te da "neće izaći iz stana", on zaista nakon incidenta nije napuštao svoj dom. 

- Delovali su mi kao skladan par, uvek su zajedno bili, šetali njegovog psa. Šta se to desilo, samo oni znaju - rekla je jedna od komšinica, dok je drugi komšija video glumca na terasi u pola noći.

- Sergeja sam video na terasi, tumarao je, tu je proveo pola noći. On izlazi napolje samo rano ujutru, i kasno uveče kada nikoga nema... Nije ni njemu svejedno, sigurno se i pokajao što ju je prijavio. Najgore je kada čovek nešto ishitreno uradi, a sad nema nazad. Videćemo šta će biti dalje - rekao je komšija.

ATA / R.Z 

Inače, malo nakon incidenta, komšije su medijima rekle da se par često svađao.

"Čudi me da se ovo nije i ranije dogodilo. Oni se toliko svađaju i toliko su bučni da je to katastrofa. Sinoć je ovde bio pakao, ona je vrištala, bacala stvari, psovala ga... Sergej joj se onda nešto pravdao, a onda je ona tek poludela. Ubrzo je došla i policija. Jutros je uleteo u zgradu, a ona se ovde nije vraćala", rekla je juče komšinica malo nakon intervencije policije.

"Sa Sergejem imamo probleme godinama, a od kad je ovu doveo u stan, postalo je nepodnošljivo. Najviše se plašimo njegovog psa, stalno laje i napada komšijske pse, žalili smo se. Niko lepu reč o njemu ovde nema", istakao je sagovornik na kraju.

Pogledajte kako izgleda stan u kom je glumac živeo sa suprugom:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Sergej Trifunović venčanje  Instagram/whistler_dick

Izvor: Blic.rs/ Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!