Prvo oglašavanje supruge Sergeja Trifunovića posle skandala: Evo gde je i šta radi nakon prijave za nasilje

Isidora je pokazala šta trenutno radi, nakon što ju je suprug prijavio policiji za nasilje u porodici.

Instagram printscreen / whistler_dick

Juče je kao bomba odjeknula vest da je glumac Sergej Trifunović (52) prijavio suprugu Isidoru (28) za nasilje, nakon njenih pretnji da će polomiti sve po stanu.

Iako je utvrđeno da nema elemenata za tužbu, Isidora je ipak kažnjena novčano, i trebalo je da napusti Srbiju u roku od 24 sata, s obzirom da utvrđeno da u našoj zemlji boravi ilegalno, jer ima hrvatsko državljanstvo.

Dok je Sergeja ekipa Kurira nakon incidenta juče primetila na terasi stana na Voždovcu, u žučnom telefonskom razgovoru sa nekim, za to vreme, pojavile su se Isidorine fotografije iz policijskog auta. Međutim, sada je usledilo njeno prvo oglašavanje na instagramu u vidu priče.

Instagram printscreen /isimo 

Sudeći po slici na kojoj se nalazi rižoto ukrašen cvetićima, Sergejeva supruga je nakon mučnog dana rešila da se počasti dobrim obrokom i malo opusti, a reklo bi se da je slika nastala u restoranu. Nije poznato da li je Isidora već napustila Srbiju.

Isidora Mijanović IG whistler_dick 

Pre incidenta dobila otkaz

Isidora je prvi put pažnju šire javnosti privukla nakon braka sa 24 godine starijim Sergejom, iako je i pre toga bila prisutna u medijima. Ona je ranije radila kao voditeljka na jednoj kablovskoj televiziji, međutim, sada se saznalo da je na istoj malo pre skandala dobila otkaz.

"Kada je počela da radi na televiziji, sve je funkcionisalo kako treba. Međutim, u jednom momentu je počela neozbiljno da shvata posao, i neretko je kasnila. To je bio razlog zbog kog je dobila otkaz", navodi izvor za Alo.

Sergej izlazi iz stana samo kada nikoga nema

Nije poznato gde je supruga glumca provela noć nakon presude o deportaciji, a mnogi su se pitali i šta je za to vreme radio Sergej koji je tek danas napustio zgradu, što nije promaklo okupljenim fotografima Blica. Kako tvrde komšije Trifunovića, koji je malo pre nego što će odjuriti automobilom poručio novinarima da "džabe čekaju", te da "neće izaći iz stana", on zaista nakon incidenta nije napuštao svoj dom.

Source: Kurir/Milica Stojanović 

"Delovali su mi kao skladan par, uvek su zajedno bili, šetali njegovog psa. Šta se to desilo, samo oni znaju", rekla je jedna od komšinica, dok je drugi komšija video glumca na terasi u pola noći.

"Sergeja sam video na terasi, tumarao je, tu je proveo pola noći. On izlazi napolje samo rano ujutru, i kasno uveče kada nikoga nema... Nije ni njemu svejedno, sigurno se i pokajao što ju je prijavio. Najgore je kada čovek nešto ishitreno uradi, a sad nema nazad. Videćemo šta će biti dalje", rekao je komšija za Blic.

Pogledajte još fotografija Isidore Mijanović:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Sergej Trifunović posle skandala napustio stan  Kurir

(MONDO/Marina Cvetković)  

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!