U kabrioletu sa dve žene: Sergej Trifunović "uhvaćen" u centru Beograda nakon incidenta sa suprugom

Glumac Sergej Trifunović napustio je stan prvi put nakon što je suprugu Isidoru prijavio policiji.

ATA / A.AHEL

Nakon jučerašnje drame, Sergej Trifunović je sa sobom poveo i psa i uputio se ka centru grada gde je i uslikan, a društvo su mu pravile dve ženske osobe.

Glumac je ušao u jedan lokal, a potom izašao, spustio krov na svom kabrioletu i uputio se u nepoznatom pravcu.

This browser does not support the video element.

Sergej Trifunović posle skandala napustio stan  Kurir

Danas je ekipa Blica uslikala i Sergejevu suprugu Isidoru, kako nonšalatno ulazi u zgradu, a bila je kežual odevena i imala kačket i tamne naočare, pa je pokušala da se sakrije od svih. Ona je po prvi put nakon skandala objavila sliku u instagram priči, a u pitanju je jelo, međutim, nije poznato gde se nalazila.

Instagram printscreen /isimo 

Sergej se vratio u stan u kome je i dalje Isidora?

Drama oko Sergeja i njegove supruge Isidore ne prestaje. Domaći mediji, ali i javnost bruji o skandalu koji se desio u njihovom stanu na Voždovcu, nakon čega je glumac prijavio suprugu za nasilje u porodici, ali je prijava potom i odbačena.

Ipak, tu nije kraj, a čini se da će se stvari dodatno zakomplikovate budući da su mediji koji su isped zgrade, Sergeja sada uslikali kako ulazi u garažu zgrade, i to dok je navodno Isidora trenutno u stanu.

Ovo će biti njihovo prvo suočavanje nakon drame i haosa, a glumac je delovao poprilično besno, verujemo zbog činjenice da je pod budnim okom medija i javnosti.

Pogledajte još fotografija ovog para koji se pre samo par dana venčao u opštini:

Bonus video:  

This browser does not support the video element.

Sergej Trifunović venčanje  Instagram/whistler_dick

(Alo/Blic/MONDO/Marina Cvetković)  

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!