Prvo oglašavanje Sergeja Trifunovića posle haosa: Isidora se vratila u stan, a on zbija šalu od "šamaranja"

Nakon haosa i reakcije policije, zbog koje je Isidora Trifunović i osuđena, Sergej Trifunović se povodom svega oglasio na sebi svojstven način.

Instagram printscreen / whistler_dick

Nakon jučerašnjeg haosa u odnosu bračnog para Trifunović, Isidora se danas vratila u stan u kom su do pre dva dana živeli zajedno. 

Sergej se sada po prvi put oglasio, i to na mrežama u njegovom maniru - šalom na svoj račun. U prvoj objavi spomenuo je i Harisa Džinovića. Objavio je sliku pevača, uz koje su napisane reči: "Ovo sa Sergejem je samo skretanje pažnje sa mog slučaja". 

Zatim je objavio fotošop čuvene slike iz legendarnog stripa o Betmenu, sa ilustracijom koju svako prepoznaje, na kojoj Betmen šamara Robina. Naravno, umesto Betmenove glave, stavio je Isidorinu, čime je želeo da se našali, jer ju je samo 48 sati ranije prijavio za nasilje u porodici.

"Skandali žive samo u vašim snovima. Srećom, ima još duhovitih ljudi", napisao je Sergej.

Trifunović je danas napustio stan po prvi put nakon što je suprugu Isidoru Mijanović prijavio policiji. U jednom trenutku, glumac je izleteo iz garaže i projurio automobilom, a sa sobom je poveo i svog psa Mileta. Nedugo nakon toga, Isidora je viđena kako ulazi u zgradu, prenosi Telegraf.

Pogledajte još slika ovog para:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Sergej Trifunović posle skandala napustio stan  Kurir

(MONDO/Marina Cvetković)  

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!