"Čuvam tvoju poruku": Lijamova devojka potresnim rečima otkrila planove koje su imali

Kejt Kesidi napustila je Argentinu pet dana pre nego što je Lijam nastradao padom sa 3. sprata hotela.

Instagram/kateecass

Devojka pokojnog pevača Lijama Pejna, Kejt Kesidi, odala je počast svom preminulom dečku, i tom prilikom otkrila da su trebali da se venčaju u periodu od narednih godinu dana. Uz crno-belu fotografiju para u zagrljaju, Kejt je izjavila da joj je srce "slomljeno".

"Ti si moj najbolji prijatelj i ljubav mog života"

"Ne znam ni gde da počnem. Srce mi je slomljeno na načine koje ne mogu opisati rečima. Volela bih da možeš da vidiš ogroman uticaj koji si imao na svet, čak i sada kada sve izgleda tako mračno. Doneo si toliko radosti i pozitive svima - milionima obožavatelja, svojoj porodici, prijateljima, a posebno meni. Bio si neverovatno voljen", započela je.

"Ti si - jer ne mogu reći bio si - moj najbolji prijatelj, ljubav mog života, i svako koga si dotakao osećao se jednako posebno kao i ja. Tvoja energija je bila zarazna, osvetljavala je svaku prostoriju u koju bi ušao. Ništa od ovoga ne izgleda stvarno, i ne mogu prihvatiti ovu novu stvarnost u kojoj te više nema ovde. Borim se da shvatim kako živeti u svetu bez tebe pored mene. Zajedno smo se osećali kao deca, i uvek pronalazili radost u najmanjim stvarima", poručila je u objavi.

"Dobila sam anđela čuvara"

"Imao si najljubazniju dušu i najzabavniji duh. Osećam se kao da sam izgubila najbolji deo sebe. Ne mogu zamisliti dan bez tvog smeha i ljubavi. Doneo si toliko svetla u moj život. Pre nekoliko nedelja sedeli smo napolju na predivnoj večeri, manifestujući naše živote zajedno. Čuvam tvoju poruku blizu sebe, iako si mi rekao da je ne gledam. Pisalo je: 'Ja i Kejt ćemo se venčati u roku od godinu dana.'

"Lijame, znam da ćemo zauvek biti zajedno, ali, ne na način kako smo planirali. Uvek ćeš biti sa mnom. Dobila sam anđela čuvara. Voleću te do kraja svog života i dalje, noseći naše snove i uspomene sa sobom gde god da krenem. Zauvek tvoja", zaključila je u objavi koja ima preko 145 hiljada lajkova.

Bonus video:  

This browser does not support the video element.

Ema Radujko izjava  Kurir

(MONDO/Marina Cvetković)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!