Da li se to verila Jovana Jeremić? Dragan joj zabranio da priča, a svi samo gledaju u detalj na njenoj ruci

Voditeljka je proslavila rođendan u velikom stilu, no mnogima nije promaklo da je nosila prsten na "onom" prstu.

Antonio Ahel/ATAImages

Popularna voditeljka Jovana Jeremić danas, 25. oktobra, proslavlja svoj 34. rođendan, a kako je već rekla, prvi ju je u ponoć još iznenadio partner Dragan koji joj je priredio neverovatno iznenađenje. 

Sudeći po reakciji, nju je sačekalo iznenađenje života, ali sa "klauzulom" - o tome ne sme da priča.

- Jeste me Dragan iznenadio, baš me iznenadio. Nažalost neću moći da vam kažem šta mi je kupio, to je naš dogovor. To je bila njegova želja i ispoštovaću ga ovog puta. Reći ću vam samo da sam od njega dobila nešto što nisam očekivala, nešto što simbolizuje večnu, svevremensku i neprolaznu ljubav, koja svakog dana raste kao i naša ljubav, iz dana u dan - rekla je Jovana za Telegraf.

Antonio Ahel/ATAImages 

Ona je sada organizovala i veliku proslavu u jednom poznatom beogradskom restoranu, a goste je na ulazu dočekao plakat sa Jovaninim likom na kom piše "ego revolution, new me", dok je pored slika Kipa slobode, kao i ogromni lav.

Međutim, ono što su svi primetili jeste prsten koji je zasijao na Jovaninoj ruci.

Antonio Ahel/ATAImages 

Dodatno je sve zaintrigiralo to što voditeljka i dalje nije htela da otkrije šta je dobila od svog dečka milionera Dragana Stankovića koji inače drži lanac pekara, a na pitanje da li je u pitanju vereničku prsten, ona je zagonetno ćutala, što je podgrejalo sumnje, da je će se ponovo udati.

Antonio Ahel/ATAImages 

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Jovana Jeremić tron   Instagram/jeremicjovana

Izvor: Kurir.rs/ Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!