Srpski zet na Didijevim žurkama? Reper organizovao najrazuzdanije orgije, jeziva stvar mu bila predigra

Svakog dana saznaju se nove informacije o reperu, a priča postaje sve bizarnija i bizarnija.

Youtube printscreen / MsMojo

Taman kada se pomislilo da je javnost saznala za sve što je ozloglašeni reper Paf Didi radio žrtvama, pojavili su se novi zastrašujući detalji.

Podsetimo, reper je uhapšen sredinom prošlog meseca i trenutno je u zatvoru u Njujorku gde čeka nastavak suđenja.

U okviru procesa protiv njega istražuje se pozadina njegovih bizarnih žurki, na koje je odlazio i njegov kolega reper Ajs Ti, domaćoj javnosti poznat i kao "srpski zet".

TikTok / vitaltiktoks 

Snimci i ostala dokumenta otkrila su da je Paf Didi organizovao žurke nakon velikih holivudskih događaja, ali i sportskih fešti gde su zvanice bile najpopularnije zvezde sveta.  Nakon toga bi usledile orgije i to se dešavalo najmanje tri puta.

Pretnje kao "predigra"

Paf Didi je okupljao, što bi se reklo "creme-de-la-creme" svetskog džet-seta, a onda bi odlazio na orgije gde se ženama pretilo ili su na drugi način bile primorane na iscrpljujuće, višesatne se**ualne odnose, kako tvrde federalni tužioci.

Žurka sa "srpskim zetom"

U dokumentima se spominje i žurka od 29. avgusta 2005. kada je Didi bio domaćin MTV VMA afterpartija. Njegovi gosti su bili Eva Longorija, Paris Hilton, Džđef Gordon, Fergi, kao i glumac i reper Ajs Ti koji je oženjen Koko Ti, koja je srpskog porekla.

Profimedia 

Ubrzo se događaj iz noćnog kluba Inside at Space preselio u Didijevu vilu u Majamiju, i počela bi ubrzo razuzdana zabava kako pokazuju slike i snimci koje je pogledala ekipa portala The Post.

Pročitajte još: Srpkinji koja je zvezda Holivuda kažu da ćuti odakle je, da nas ne bruka: Ćerku od 6 dojila i kupala u sudoperi

Nema naznaka da su zvezde sa prethodnih zabava bile upućene šta bi kasnije usledilo. Na dokazima o orgijama video se Paf Didi, brojne devojke i mladići.

Dok su dva muškarca imala odnos sa devojkom na čijem nosu se vidi beli prah, reper je stajao u pozadini, noseći belu majicu sa natpsiom: "Bog je najveći" - to je bila ista košulja u kojoj je fotografisan na VMA afterpartiju. Na drugom snimku vidi se kako jedan par ima glasan intiman odnos dok su brojni ljudi oko njih.

Jedan od snimaka do kojeg je dospeo The Post otkio je da je reper imao odnos sa dosta mlađim poznatim muškarcem. Na brojnim datotekama nema datuma, ali druge datoteke imaju datume koji su u skladu sa potvrđenim detaljima događaja, lokacija i odeće koju su Didi drugi nosili.

Brojni videozapisi imaju datume koji se poklapaju sa aftrepartijem VMA 2004. i 2005. u Majamiju i afterpartiju Superboula 2005. godine, gde su gosti bili Ešli Simpson, Ešton Kučer i Džo Frensis... Nakon svakog od ovih događaja, Paf Dedi bi organizovao orgije.

Paf Dedija je jedna žena optužila da ju je silovao kada je imala 13 godina, bilo je to 2020. posle VMA dodele u Njujorku, prema njenim rečima.

Nekoliko sati nakon afterpartija Superboula Paf Dedi bi "preselio zabavu" u svoju obližnju vilu, od dva miliona dolara. Na snimku sa tog događaja čuje se kako dva muškarca imaju se*s, dok prostorijom odjekuje zvuk smeh. Kasnije se čini da je i Paf Dedi stupio u intiman odnos sa ženom, navodi The Post.

Reper je takođe optužen i za reketriranje i lanac prostitucije. Među brojnim optužbama su i one za se*sualno zlostavljanje maloletnika. Njegovi advokati negiraju da je reper kriv, po svim tačkama optužbi.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Otkrivena laboratorija marihuane na Dedinju  MUP

Izvor: Žena.blic.rs/ Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!