Svi mislili da je muž Vesne Trivalić plastični hirurg: Tek sad isplivala istina, evo čime se zapravo bavi

Godinama se provlačilo da je suprug glumice zadužen za ulepšavanje žena (ali i muškaraca), ali je istinu o njegovom zanimanju otkrio njegov kum.

Mondo/ Stefan Stojanović

O privatnom životu proslavljene srpske glumice Vesne Trivalić ne zna se gotovo ništa. Od samog početka karijere trudila se da svoju privatnost sakrije od radoznalih očiju javnosti, te se čak i na nekim velikim dešavanjima retko kada pojavljuje sa suprugom koji je prava misterija. 

Glumica je preko 15 godina u skladnom braku sa Nenadom Pandurovićem, a na mrežama se može naći svega nekoliko njegovih fotografija.  

MONDO/Stefan Stojanović 

Inače, svojevremeno se pisalo i da se zbog ljubavi preselila u Dubai, te zapostavila karijeru, a kasnije je sa Pandurovićem, za kog se pisalo da je plastični hirurg, dobila i sina Nikolu. 

Međutim, ispostaviće se da je sve ove godine domaća javnost bila u zabludi, a istinu o njegovom zanimanju otkrio je njegov kum doktor Milan Colić, koji je specijalista opšte hirurgije.

Printscreen/Nova S 

"Najsmešnije je bilo kada su mediji prvi put objavili da se Vesna povukla i godinama živela u Dubaiju sa svojim suprugom koji je plastični hirurg. Jedini njihov dodir sa plastičnom hirurgijom sam ja, kao kum", objasnio je dr Colić u emisiji "Ako progovorim" i dodao:

"On je čovek pravnik, ceo život je u avio-biznisu, radio je širom sveta i nikakve veze sa plastičnom hirurgijom nema. Više puta je Vesna to isticala na konferencijama za štampu, ja takođe, a onda smo jednostavno prestali da pričamo na tu temu", rekao je on razrešivši dilemu.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Vesna Trivalić u suzama na oeležavanju godišnjice smrti Jagoša Markovića  Kurir

Izvor: Stil.kurir.rs/ Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!