"Jedan ubod nije dovoljan, ali 10... u šoku sam": Barbaru Bobak zatekao užas na putu za Sloveniju

Jedna od trenutno najpopularnijih mladih pevačica, Barbara Bobak, doživela je ogromnu neprijatnost u Sloveniji.

YouTube/Zadruga Offical/printscreen

Pevačica Barbara Bobak, krenula je kombijem sa celim svojim timom u Ljubljanu, gde je imala zakazan nastup, kada je došlo do užasa koji nije mogla ni da nasluti.

Nepoznata osoba isekla je gumu na kombiju kojim idu ona i njen tim i to ne jednom, nego čak 10 puta!

Instagram printscreen / barbara.bobak 

Barbara i muzičari bili su usred vožnje kada su shvatili da nešto nije u redu sa gumom, prenosi Telegraf. Srećom, uspeli su bezbedno da se zaustave na zaustavnoj traci. Šokirana pevačica odmah se oglasila, i sa brojnim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila šta se desilo, kako bi i publika koja ju je čekala u punom klubu znala da kasni s debelim razlogom.

Instagram printscreen / barbara.bobak 

"Dragi moji, nastup u Ljubljani će verovatno malo kasniti, pošto je neko mnogo pametanrešio da nam izmasakrira gumu na kombiju (jedan ubod nije dosta, daj 10...)", napisala je i u neverici dodala: "Nemam komentar..."

Kim Kardašijan joj "ukrala" imidž

Nakon što je problem rešen, Barbara je objavila i sliku Kim Kradašijan, koja trenutno ima istu boje kose kao i ona - crvenu, pa se našalila: "Bože dragi sve prva radim", uz emodžije koji se smeju.

Instagram printscreen / barbara.bobak 

Pogledajte još Barbarinih fotografija:  

Bonus video:  

This browser does not support the video element.

Barbara Bobak zapalila publiku u Budvi  Kurir

(MONDO/Marina Cvetković)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!