Pliva u milionima, a dom iz detinjstva joj se raspada: Madona pala na kolena na grobu majke i brata

Malo ko bi prepoznao svetsku zvezdu ispod marame, na slikama koje je podelila na instagramu.

Instagram/madonna

Madona (66) je odala počast svom nedavno preminulom bratu Kristoferu, emotivnom posetom njegovom grobu u Mičigenu, manje od mesec dana nakon što je preminuo od raka. Pop super-zvezda povela je sa sobom ćerku Lurdes, i dokumentovala svoje putovanje do Kalvarijskog groblja u Kavkavlinu, Mičigenu, na svojim Instagram pričama.

Ona je tom prilikom posetila grobove svojih voljenih, kao i svoju porodičnu kuću u kojoj je odrasla, a koja je sada u veoma lošem stanju. Tokom posete, pevačica je obišla grobove svoje majke, Madone Fortin Čikone, i brata Kristofera Čikonea. Njena majka preminula je 1963. godine u 30. godini života nakon borbe sa rakom dojke, dok je njen brat izgubio dugotrajnu bitku s rakom.

Na društvenim mrežama je podelila svoje impresije sa posete, a sa njom je bila i ćerka Lurdes Leon. "Povratak kući", napisala je Madona pored fotografije spomenika svog brata Kristofera. Na jednoj od fotografija prikazana je kako kleči pred njegovim spomenikom, što je mnoge emotivno dirnulo. Tom prilikom na sebi je imala maramu i tamne naočare, pa mi malo ko prepoznao da se ispod krije jedna od najvećih pop-pevačica ikada.

Instagram/madonna 

Osim toga, Madona je pokazala i staru kuću svoje bake, naglasivši kako je kao devojčica doživljavala taj dom kao pravi raj. Na slici se može videti kuća sa polusrušenim stepenicama, koja izgleda prilično zapušteno. "Kada sam bila mala, mislila sam da je nanina kuća vila", napisala je uz sliku.

Instagram/madonna 

Iako je Madona tokom svoje duge karijere zaradila milione, mnoge je iznenadila vest da se kuća u kojoj je odrasla nalazi u tako lošem stanju. Na grobovima svojih najmilijih ostavila je crvene ruže, i odala im počast tako što je dovela muzičara koji je zasvirao saksofon. U jednoj od priča, podelila je stari snimak sa istog mesta, sa bratom Kristoferom, koji je gleda naslonjen na drvo, dok ona leže pored groba majke i izgovara: "Pitam se kako izgleda sada... Ja ću biti baš ovde, kada umrem sahranite me bočno". Pogledajte:

This browser does not support the video element.

Madona na groblju  Instagram/madonna

(MONDO/Marina Cvetković)   

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!