"Spremna sam da budem baka, a ne majka": Ovako se slavna glumica oprostila od bivšeg muža

Razvela se, našla dečka hirurga i sad je ponovo singl. Sofija Vergara važi za jednu od najlepšoh žena sveta.

Instagram/Screenshot/sofiavergara

I u šestoj deceniji, ona važi za jednu od najlepših i najzgodnijih žena na svetu. Sofija Vergara, čuvena glumica, bila je mesecima u vezi sa hirurgom Džastinom Salimenom, što je bila njena prva romansa nakon razvoda. Ali je sada, kao grom iz vedra neba, odjeknula vest da je ponovo singl.

Na pitanje da li veruje da je Njujork najbolje mesto za romansu, Sofija Vergara je za Us Weekly rekla: "U potpunosti. Zapravo, juče sam pričala o tome jer sam sada slobodna, zapravo na neki način sam slobodna". Njena veza sa doktorom nije valjano ni zaživela, ali je Sofija krenula dalje, iako je pre samo par dana uslikana sa Salivenom u restoranu u Los Anđelesu.

Glumica se prošle godine razvela od Džoa Manganijela, sa kojim je bila sedam godina u braku. Dugo se nagađalo šta bi mogao bude uzrok razvoda, a Sofija je pre nekoliko meseci pričala o tome za El País.

Rekla je se razvela od Džoa Manganijela jer imaju različite stavove o roditeljstvu. "Moj brak se raspao jer je moj bivši suprug mlađi, on je želeo da ima decu, a ja nisam želela da budem 'stara mama'. Osećam da nije fer prema bebi", izjavila je Vergara čiji nekadašanji partner ima 47 godina.

Profimedia 

Zvezda "Griselde" poručila je da poštuje žene koje odluče da imaju decu kasnije u životu, ali je dodala da to nije za nju. "Dobila sam sina sa 19 godina, koji sada ima 32 godine i spremna sam da budem baka, a ne majka". Sofija je sina Manola dobila sa bivšim suprugom Džoom Gonzalesom. Glumičin prvi brak trajao je kratko, od 1991. do 1993. godine.

Vergara (52) je dodala da će joj prioritet i dalje biti njen život, čak i ako postane baka. "Kad moj sin postane tata, neka mi donese dete neko vreme, a onda ću mu ga vratiti i nastaviti sa svojim životom, to je ono što moram da uradim", istakla je glumica čiji je bivši muž u vezi sa 13 godina mlađom ženom.

Kako je izjavila, ako u budućnosti pronađe ljubav, njen partner bi trebalo da ima svoju decu. "Uskoro ću biti u menopauzi, to je prirodan tok stvari", rekla je.

Pogledajte još slika kolumbijske lepotice:

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Slađa otkrila kakva je baka i kakav odnos ima sa snajkom  Kurir

 (MONDO/Marina Cvetković)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!