Prodavale piliće na pijaci, a sve tri imaju fakultete: Šta su završile Bogdana Ražnatović i njene zgodne sestre?

Supruga Veljka Ražnatovića je godinama radila na očevoj tezgi na pijaci, a potom se bavila i kancelarijskim poslovima.

Instagram

Kada je objavljeno da se sin Svetlane Cece Ražnatović ženi prelepom Bogdanom Rodić, javnost se interesovala za njen privatni život i profesiju. Bogdana se ranije bavila košarkom, ali uporedo sa sestrama pomagala roditeljima u porodičnom poslu s gajenjem i prodajom pilića.

Bogdana je završila Višu poslovnu školu, smer računovodstvo i finansije. I njene sestre su, takođe, fakultetski obrazovane. Bojana je završila Pravni fakultet, a Nataša menadžment u medijima, ali su obe oduvek isto kao i Bogdana radile u porodičnoj firmi.

"Ne nedostaje mi Beograd"

Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom i sinovima Željkom, Krstanom i Isaijom živi u Titelu, rodnom mestu svoje žene.

"Čim se vratim u Titel, vraćam se u normalu. Ležem da spavam između 21 i 22h, budim se oko 4:30. Navikao sam da se tamo budim pre svitanja, dok u Beogradu to ne mogu. Kada bih imao petla, ja bih budio njega, ali imam samo kokoške nosilje. Jedem samo ono što sam uzgajam, to je dosta zdravije i za decu. To je bilo na ženinu inicijativu. Tast mi gaji piliće, a ja prasiće, imamo svoju farmu. Ne nedostaje mi Beograd, ni malo. Za mene je mnogo bolje selo, a Titel je stvarno prelep. Uživan na reci, u divljini, brdu... Ne volim gužvu, saobraćaj, nisam takav. Pritom, na 20 minuta sam od Zrenjanina, a na 50 od Beograda, tako da sam blizu", rekao je Veljko u "Laganom podkastu".

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Porodična kuća Bojane Rodić u Titelu  Kurir televizija

(Blic, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!