Mile Kitić se seli iz jedne od naskupljih kuća u Beogradu: Sudio se 15 godina, pa sad odlazi iz vile od 550.000 €

Pevač ima bitan razlog za selidbu.

Pink tv screenshot

Pevač Mile Kitić može se pohvaliti skupim nekretninama kako u Beogradu, tako i u Dominikani, međutim, nedavno je otkrio da planira da svoj život izmesti iz glavnog grada.

Njegova supruga Marta se već duže vreme ne može videti u javnosti s obzirom da najveći deo vremena i provodi u Dominikanskoj Republici, te je Kitić, koji je većinu vremena provodio u Beogradu, u njihovom luksuznom domu od 550.000 evra, odlučio da i sam pronađe mir van centra glavnog grada.

ATA Images /Antonio Ahel 

On planira da se preseli na Avalu gde je pre 20 godina kupio zemljište. Nažalost, gotovo sve ovo vreme trajao je sudski proces zbog nepotpune dokumentacije prodavca. Nakon oko 15 godina spor je završen u njihovu korist, pa su nakon pandemije krenuli sa uređenjem kuće na tom placu, planirajući da se u potpunosti presele.

"To nije vikendica, nego mesto gde planiramo da živimo. Imamo dovoljno prostora za lepo dvorište, bazen, sve što nam treba. Mislim da smo to zaslužili," objasnila je Marta.

Instagram/marta_savic_official 

Mile je ranije istakao da mu u gradu sve više nedostaje privatnosti, jer su u njegovom komšiluku nikle nove zgrade. Zato su odlučili da na Avali naprave manju kuću na dobrom placu kako bi imali mir i uživali.

Pogledajte kako izgleda luksuzna nekretnina u Beogradu iz koje se sele:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

REKORDER! MILE KITIĆ PRIMA ČAK 3 PENZIJE! Voditelj emisije Stars Specijal: Siguran sam da deo primanja troši na OVE USLUGE!  kurir televizija

Izvor: Blic.rs/ Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!