Snajka Lazara Ristovskog je dve godine starija od njegove devojke: Lepa Teodora je dobro poznata srpskoj javnosti

Snajka Lazara Ristovskog je takođe glumica, a ljudi su je posebno zavoleli u hit seriji.

ATA / A.AHEL

Glumac Lazar Ristovski podigao je ogromnu prašinu u javnosti vezom sa 39 godina mlađom devojkom Anicom Lazić. Ipak, iako su se često nalazili na meti kritika zbog razlike u godinama, to je samo dodatno učvrstilo njihovu ljubav.

Inače, pre romanse sa Lazićevom, glumac je ranije bio u braku sa koleginicom Danicom Ristovski, sa kojom ima dvojicu sinova, Petra i Jovana, koji se takođe bave filmskom industrijom.

Damir Dervišagić 

Interesantno je da je i supuga njihovog starijeg naslednika, Petra, takođe iz sveta umetnosti, te je i sama glumica. 

Lepa Teodora Ristovski je zaposlena u Pozorištu Boško Buha, a upoznala je Petra dok je radila na njegovom studentskom filmu. Njihovo venčanje se održalo na reci na jednom od beogradskih splavova, a od tada nisu često viđeni u javnosti.

Roditelji Petra i Teodore se znaju. Naime, glumičin otac je violinista i svirao je u filmu Lazara Ristovskog "Belo odelo".

Teodora je glumila u seriji "Igra sudbine", a bila je deo i projekta "Drim tim" zajedno sa svekrom Lazarom i deverom Jovanom, Petrovim bratom.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Lazar Ristovski na reviji Verice Rakočević  Kurir

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!