Brutalne fotke Slađane s RTS-a: Kažu da ima najbolje noge na televiziji, sada pokidala i trbušnjacima

Slađana Tomašević važi za jednu od najatraktivnijih voditeljki na domaćim televizijama

RTS/screenshot

Voditeljka RTS, Slađana Tomašević, ušla je u šestu deceniju života prošle godine, ali to je ne sprečava da pokaže da i dalje izgleda "duplo bolje od duplo mlađih".

Na Jutjubu se mogu naći brojni klipovi/montaže iz njenih emisija na kojima su u prvom planu njene izvajane noge u minićima, a društvene mreže su nedavno preplavile i njene slike u kupaćem kostimu.

Pročitajte još: FATALNA VODITELJKA RTS-A! Ima najbolje noge i nikada nije išla kod plastičara - Ostanu u ČUDU kad čuju koliko ima GODINA

Slađana je prošle godine letovala na Kipru, pozirala je zabačene glave na vrelom pesku, obučena u maslinasto-zeleni bikini, a  a zbog vrelih oblina i mišićavog tela je dobila pregršt komentara.

Prinscreen/sladjanatomasevic/YouTube 

Slađana Tomašević je počela da radi kao voditeljka na RTS-u kada je imala samo 22 godine. Nikada nije promenila svoju medijsku kuću i jedna je od onih voditeljki sa najdužim stažom na RTS-u

(Telegraf.rs, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!