Karleuša davala intervju, u kadar uleteo Bogoljub: Prvi susret s bivšom snajom, pričala da je bio protiv braka s Karićem

Bogoljub Karić ispričao šta misli o Jeleni Karleuši, koja je bila udata za Bojana Karića

MONDO, Stefan Stojanović,Instagram/karleusastar

Pevačica Jelena Karleuša je pre udaje za Duška Tošića, bila u kratkom braku sa Bojanom Karićem. Pre dve godine je, pričajući o detaljima braka, istakla da je "njegov stric Bogoljub bio protiv te veze", a pre nekoliko dana ju je upravo on nahvalio u jednom intervjuu.

Sada su se sreli, posle 20 godina, i to u trenutku dok je Jelena davala intervju crnogorskoj televiziji, kada je u kadar "uleteo" upravo Bogoljub Karić.

Jelena i Bogoljub su se izljubili, a evo šta biznismen kaže o ovom susretu:

TVK1/Printscreen 

"Naš susret je bio slučajan, posle ručka sa mojim poznanicima. Kad sam krenuo iz restorana video sam da Jelena ima intervju. Zastao sam i poslao joj poljubac, što ona nije odmah registrovala, ali je baš u to vreme u intervjuu govorila o Karićima. Novinarka je to primetila i zamolila me da priđem i svakako da smo se izljubili s Jelenom. Meni je bilo zaista drago. Sa puno osećanja i ljubavi, kao sa nekim najmilijim", rekao je Karić Telegrafu i dodao:

Pročitajte još: "BOGOLJUB JE POLUDEO KADA MU JE KARLEUŠA TO REKLA" Pokrenuo je tajnu operaciju da razdvoji JK od Bojana! OVO JE BIO PLAN

"Dugo se nismo videli jer sam vrlo malo u Srbiji i šta reći, kako je to? Svakome je lepo kad se sretne s Jelenom. Imali smo blizak odnos, bila je naša snajka i to je jedno prijatno uzbuđenje kod svakog čoveka, kad se neko tako blizak pojavi. Obostrano je. Bilo mi je zaista drago da smo mogli da se sretnemo tako i izgrlimo i izljubimo, a o Jeleni ne treba mnogo reći. To je apsolutno žena koja je naša zvezda i žena koja zrači svojim ogromnim radom, energijom i, što kažu, to su osobe koje imaju božiji dar".

YouTube/screenshot/BK Emisije 

"Hvala Bogu u našoj Srbiji kreativnoj, ima mnogo ljudi takvih, uključujući i našu zvezdu Novaka i našeg Teslu i sve te ljude u svim oblastima koji prave čuda, ali kako ja to kažem, jednostavno, da narod razume - da je Džajić rođen negde drugde, bio bi deset puta Pele ili Ronaldo. Tako da, mi smo rođeni u Srbiji koju volimo, živimo u Srbiji i bez obzira koliko god da smo talentovani za mnogo šta, ostaćemo u svojim regionalnim okvirima, a da smo negde drugde, kao što je to zapad Evrope ili Amerika, svako bi od nas zasijao kao Zvezda Danica", rekao je Bogoljub Karić.

(Telegraf, MONDO, D.P)