• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legle pare od međudividendi aerodroma

Izvor Tanjug

Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd izvršio je isplatu međudividende za 2016. godinu u bruto iznosu od 1.115.807.261,50 dinara, objavljeno je na sajtu Beogradske berze.

 Aerodrom isplatio međudividendu Izvor: MONDO, Lana Stošić
Izvor: MONDO, Lana Stošić


Kako se precizira, 19. juna izvršena je isplata preostalog dela međudividende za 2016. godine u bruto iznosu od 877.199.990,15 dinara akcionaru Republici Srbiji i isplatu međudividente ostalim akcionarima Društva u bruto iznosu od 238.607.271,35 dinara, odnosno 41,29 dinara po akciji u bruto iznosu.

Pravo na međudividendu imaju vlasnici akcija čije su akcije evidentirane u Centralnom registru, depou i kliringu hartija od vrednosti na dan 25.11.2016.godine (dan međudividende).

Dividende Aerodroma "Nikola Tesla"

Iz Banke Poštanske štedionice su za Tanjug potvrdili danas da je Centralni registar, depo i kliring hartija od vrednosti uplatio 19. juna međudividendu svim građanima koji su na dan 25. novembra 2016. godine (Dan međudividende) posedovali besplatne akcije Aerodroma "Nikola Tesla".

Međudividenda je uplaćena za 2,68 miliona građana , vlasnika besplatnih akcija, precizirali su iz Banke Poštanske štedionice, navodeći da neto iznos uplaćene međudividende iznosi 35,10 dinara po akciji Aerodroma.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

alisa u zemlji cuda

i onda koliko nam jos nedostaje do 1000e koliko nam je obecao dinkic?isp5atili jel dobismo bar ciglih 30e koliko su predvideli qealnh

oggy

baš se dobro sprdaju sa narodom, 40 dinara po akciji, bolje da su pare uplatili za lečenje bolesne dece da ne moramo svaki put da šaljemo SMS-ove

special image