• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ministru Vujoviću nagrada MMF-a i Svetske banke

Izvor MONDO/Agencije

Ministar finansija Dušna Vujović dobiće prestižnu nagradu Međunarodnog monetarnog fonda i Svetske banke kao najbolji ministar centralne i jugoistočne Evrope, najavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Čestitajući mu, Vučić je na pres konferenciji u zgradi Predsedništva, a nakon sastanka s predsednikom RS Miloradom Dodikom i premijerkama dve države, rekao da će Srbija uložiti u opštine u RS i one u kojima pretežno žive Srbi u Federaciji oko pet i po miliona evra, te podsetio da je, upravo zahvaljujući Srbiji, Srebrenica sada veliko gradilište, a da je most Ljubovija - Bratunac u završnoj fazi.

Vučić: Srbija će RS i BiH dati pet i po miliona €

Vučić je još jednom podsetio i da će zaposlenima u javnom sektoru biti povćane plate, ali i da će se obezbediti dodatni novac za bezbednosni sektor, te dodao: "Pošto ćemo imati višak novca obradovaćemo i penzionere".

Komentari 12

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

VUJOŠ.

ČESTITAM MINISTRU FINANSIJA DUŠANU VUJOVIĆU NA USPEŠNOJ SARADNJI SA DRŽAVAMA I MEĐUNARODNIM UDRUŽENJIMA SVEDSKIH BANAKA MONETARNOG FONDA.

Vracaj penzije

Nikome na svetu nije palo na pamet da resava krizu uzimanjem haraca penzionerima, jedinim gradjanima koji u Srbiji redovno primaju zaradjenu penziju od koje zive uglavnom nezaposleni potpomci. Zato je veravatno dobio priznanje. To nije poslo od ruke nikome.

xl

Prati hronologiju onoga sto se dogadja pa ces videti sta nam spremaju. Nece valjda da ga proglse i za eksperta ekonomije.

special image