• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nestle: Dobrovoljno smo povukli "Cipiripi"

Izvor mondo.rs

Kompanija Nestlé Adriatic saopštila je da je dobrovoljno iz prodaje povukla Cipiripi kremove Duo, Nougat i Choco-Vanilla svih rokova trajanja do kraja oktobra 2018. godine, nakon što je utvrđeno da su u njima pronađeni komadići gume.

Kompanija Nestlé Adriatic saopštila je da je povlačenje navedenih proizvoda mera predostrožnosti, nakon prigovora potrošača povodom prisustva komadića gume u Cipiripi Duo kremu 400g, proizvedenom 4. jula 2017. godine, lot broja 71856839 i datuma isteka roka 07/2018.

"Nakon detaljne analize utvrđeno da je navedena guma u proizvod dospela iz proizvodne linije i da smo smesta preduzeli sve neophodne mere da sprečimo da se ovakva situacija desi u budućnosti i o tome smo odmah obavestili Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede", navodi se u saopštenju kompanije.

Žao nam je...

"Kao odgovorna kompanija, želimo da osiguramo da svi proizvodi na tržištu budu u skladu sa visokim Nestlé standardima kvaliteta. Bezbednost i kvalitet naših proizvoda, kao i poverenje naših potrošača su prioriteti naše kompanije i veoma nam je žao ukoliko je ovo izazvalo neku vrstu neprijatnosti",saopštio je Nestlé.

"Iako je u ovom slučaju interna procena bezbednosti hrane pokazala da konzumiranje ovih proizvoda ne predstavlja rizik po zdravlje potrošača, iz razloga predostrožnosti smo odlučili da dobrovoljno povučemo sve navedene Cipiripi kremove sa srpskog tržišta", ističe se u saopštenju.

PAŽNJA! Nađena guma u "cipiripiju"

Za sva dodatna pitanja, dodaje se, potrošači mogu da kontaktiraju kompaniju besplatno na broj 0800 000 100, radnim danima od 8:30 do 16:30h.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Pravda

Ma jok, trebali ste ga ostaviti u prodaji. Nego, sta ste cekali 4 meseca da ga povucete iz prodaje? Da se proda vecina i ostvari dobit? Drzavo, da li ces sada kazniti proizvodjaca tj. Nestle za stavljanje u promet skodljivih namirnica i to su jos sakrivali 4 meseca? A onog mucenika iz Zitista, ako se dobro secam, sto je prodavao navodno skodljive kobasice odmah ste kaznili. Ovaj belosvetski olos nesmete ni da iskontrolisete, a kamoli da ih kaznite.

Nikola

@Pravda Jesi li procitao tekst? Uradjene su analize i proizvod nije stetan. A i nadjeno je u jednoj kantici, ne u celoj seriji.

special image