• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsednik zamolio Sija da pomogne oko RTB Bora

Izvor Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u razgovoru sa ambasadorom Kine Li Mančangom zamolio da predsednik Kine Si Đinping pruži pomoć Srbiji u pronalaženju strateškog partnera za RTB Bor.


Dvojica sagovornika naglasila su značaj infrastrukturnih projekata, izdvajajući izgradnju brze pruge Beograd - Budimpešta i završetak radova na deonicama Koridora 11 - između Obrenovca i Uba i Lajkovca i Ljiga, kao i novog ugovorenog projekata izgradnje deonice autoputa Preljina - Požega, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Vučić je naglasio da je interes Srbije da se u 2018. godini intenziviraju radovi na realizaciji industrijskih parkova u Beogradu i Smederevu.

Rusi hoće da kupe RTB Bor

Predsednik Vučić uputio je posebnu molbu predsedniku Si Đinpingu za unapređenje vojno-tehničke saradnje Republike Srbije i Narodne Republike Kine.

Sa je Lijem osim o ekonomskoj saradnji razgovarao i o daljem unapređenju odnosa dveju zemalja.

Komentari 11

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

danica

Ako treba pronaci partnera za RTB Bor, logicno je da se iskoriste svi kontakti da bi se pronaslo najbolje resenje za firmu

rtb bor

@danica OVO NI ŠISTEK, NI VAJFERT NISU ZNALI! Naši zvaničnici sada mole kineskog predsednika da nam pomogne u spašavanju RTB Bor, koga je već njegov čelnik uz zdušnu podršku vlasti doveo do ambisa, zvani propast. Do skoro zvaničnici su klečali i puzali pred kinezima, a sada prešli na učtivo moljakanje. Za pomoći najpre je bilo da sami sebi pomognemo, ali pare čine čuda na baš pošteni način, pa se krenulo na moljakanje. Uništitelj RTB Bor, odavna je zagazio u osmu deceniju bitisanja, a demencija i oholost nisu primetni za njegove mentore, kao i “isparavanje” zlata, bakra srebra i naravno pare iz bašte kombinata bakra .

Hedona

Interes Srbije da se u 2018. godini intenziviraju radovi na realizaciji industrijskih parkova u Beogradu i Smederevu.Vlada i treba da se udruži sa Kinezima, i da tu pronađe partnerstvo za RTB Bor.

special image