• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Biramo najgori film godine! (ANKETA)

Izvor mondo.rs

I dok se lista najboljih polako finišira, saznajte šta nije preporučljivo za gledanje u ovoj godini.

Filmovi "Mumija", "50 nijansi tamnije", "Transformersi: Poslednji vitez" se "tuku" za prvo mesto najgoreg holivudskog filma u ovoj godini, odnosno nominovani su za Zlatnu malinu.

Dajte im odmah i Oskara! (FOTO, VIDEO)

Film u kome uloge tumače Tom Kruz (nominovan za najgoreg glumca), Sofija Butela i Rasel Krou ima sedam nominacija, uključujući i onu za "najgori rimejk".

Za dve nominacije više gori je poslednji film o "Transformersima", uključujući nominacije za najgoreg glumca i najgoru sporednu ulogu.

Filim "50 nijansi tamnije" se lepo pozicionirao sa osam nominacija, od kojih su dve za glavne glumce- Džejmija Dornana i Dakotu Džonson.

Evo i celokupne liste najgorih za ovu godinu. Glasajte u našoj anketi!

Anketa

Koji je film zaslužio Zlatnu malinu?

  • "Čuvari plaže"

    21.37% (231)

  • "50 nijansi tamnije"

    35.34% (382)

  • "Mumija"

    14.89% (161)

  • "Emotikon"

    14.99% (162)

  • "Transformersi 8: Poslednji vitez"

    13.41% (145)

Koji je film zaslužio Zlatnu malinu?

Rezultati

Za najgoru glumicu nominovane se Ketrin Hajgl ("Unforgettable"), Dakota Džonson ("Pedeset nijansi tamnije") , Dženifer Lorens ("Majka!"), Tajler Peri ("BOO!2: A Madea Halloween")  i Ema Votson ("Krug").

 Titulu najgoreg glumca za 2018. godinu možda će poneti Tom Kruz ("Mumija"), Džoni Dep ("Pirati sa Kariba 8"), Džejmi Dornan ("50 nijansi tamnije"), Zek Efron ("Čuvari plaže") i Majk Valberg ("Stigao ćale" i "Transformersi").

Za najgoru sporednu mušku ulogu nominovani su Havijer Bardem, Rasel Krou, Džoš Damel, Mel Gibson i Entoni Hopkins, dok su za najgoru žensku rolu izabrane Kim Bejsinger, Sofija Butela, Lora Hadok, Godli Houn i Suzan Saradon.

Za najgori rimejk i nastavak nominovana su ostvarenja: "Čuvari plaže", "BOO! 2: A Madea Halloween", "50 nijansi tamnije", "Mumija", "Transformersi 8: Poslednji vitez", dok će titulu najgoreg reditelja možda poneti Daren Aronofksi za film "Majka", Majkl Bej "Transformersi 8: Poslednji vitez", Džejms Foli za "50 nijansi tamnije", Aleks Kurzmen ("Mumija") i Entoni Toni Leonidis za "Emotikon".

Tagovi

Komentari 28

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Branka

Glumac Dornan me je odusevio u seriji Pad sa Dzilijan Anderson a te filmove sa nijansama sive i slicno , nisam gledala...

BodiBond

Justice League bez konkurencije!

Marko

@BodiBond Samo kad su filmovi o Iron Manu,Kapetanu americi i Toru odlicni filmovi.Jedino tu moze proci Gradjanski rat iako nije solo film ali od ove trojice mrtva trka ko ima najgore filmove

SERIJE