• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TI glumici da uručiš Oskara?

Izvor mondo.rs

E, neće moći...

Glumac Kejsi Aflek, brat Bena Afleka i prošlogodišnji dobitnik Oskara za najboljeg glumca za film "Manchester by the sea", još od dodele nagrade je u medijima, ne zbog svog talenta, vec zbog optužbi za seksualno uznemiravanje.

Kada mu je urucen Oskar, Kejsi je ostao uskracen za aplauz od strane mnogih glumica medu kojima je bila i oskarovka Bri Larson koja mu se nije obratila iako je stajala na bini.

Kako tradicija dodele Oskara nalaže, Aflek bi 4. marta na ovogodišnjoj ceremoniji trebalo da uruci Oskara za najbolju glumicu, ali je pokrenuta peticija da mu se ovo zabrani. Vec do novembra 2017. godine, peticija je imala više od 13.000 potpisa.

Verovatno zbog svega ovoga, Kejsi je, kako je potvrdeno od strane Akademija, otkazao svoj dolazak na dodelu Oskara i ne zna se još ko ce nagradu uruciti umesto njega.

Producentkinja Amanda Vajt tužila ga je za dva miliona dolara i u tužbi navela da je naterao jednog muzicara da joj pokaže penis, pogrdno govorio o njenoj starosti i plodnosti, i na prevaru je izbacio iz hotelske sobe kako bi morala da spava sa njim u njegovoj.

Snimateljka Magdalena Gorka tražila je 2,5 miliona dolara, i navela da se Aflek "mrtav pijan" uvukao u njen krevet usred noci, mazio je i ljubio dok je spavala, obucen samo u donji veš. Glumac je inace imao problema sa alkoholom, ali je od 2013. potpuno trezan.

"Da li si vacario voditeljku?" (VIDEO)

Oba slucaja rešena su vansudskim nagodbama ciji su detalji ostali u tajnosti, ali dok jedni brane Afleka, drugi stoje iza njegovih žrtava i odbijaju da saraduju sa glumcem ili mu ukažu pocast.

Da "krv nije voda" pokazala je i nedavna situacija u kojoj je i njegov brat Ben Aflek prozvan za seksualno uznemiravanje od strane voditeljke Hilari Barton koja tvrdi da ju je "Betmen" uhvatio za grudi na snimanju emisije "TRL" 2003. godine, a u javnosti se bio pojavio i video snimak na kojem je ovo potvrdeno.

Komentari 9

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zzz

Nije da "e, neće moći", Akademija ga je pozvala da uruči, sam je otkazao.

Hmmm

Zadnje vreme došlo braćo

Pavle

Znači čuvena izreka svako je nevin dok se ne dokaže suprotno u Holivudu ne važi. Dovoljno je da te neka droljica optuži da si je zlostavljao pre ko zna koliko godina i odmah te svi mrze i preziru kao da si gori od Hitlera.

SERIJE