• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gorenje: Ne prodajemo fabrike u Srbiji

Naše srpske fabrike nisu na prodaju, pojašnjavaju iz Gorenja vesti o prodaji nekih svojih pogona.

Gorenje će ove godine započeti postupnu prodaju svojih proizvođača grejača vode - Gorenje Tiki, ali fabrike u Srbiji nisu na prodaju, rečeno je danas Tanjugu u Gorenje grupi.

Siguran posao

Gorenje u Srbiji zapošljava 2.500 ljudi i ima tri fabrike - u Valjevu je se proizvode frižideri i zamrzivači, u fabričkom kompleksu u Staroj Pazovi bojleri, a fabrika u Zaječaru proizvodi mašine za pranje i sušenje veša.

"Počeli smo i sa programom intenzivirane prodaje i monetizacije nekretnina. Fabrike u Srbiji se ne prodaju. Navodi koje su neki regionalni mediji izneli o tome da je dju dilidžens (dubinska analiza poslovanja) već u toku, nisu istiniti i kompanija Gorenje je to već demantovala", navedeno je u pisanom odgovoru srpskoj agenciji.

Kako kažu u toj slovenačkoj kompaniji, jedna od ključnih strateških smernica grupe Gorenje je fokusiranje na osnovnu delatnost kompanije.

Novi strateški plan za period 2016-2020, koji je usvojen u februaru prošle godine, uvodi nove organizacione strukture i umesto organizacije prema poslovnim funkcijama donosi organizovanost prema poslovnim oblastima.

Japanci preuzimaju Gorenje, dobro i Srbima?

Od početka prošle godine, Gorenje Grupa je organizovana u dve poslovne oblasti: Aparati za domaćinstvo - osnovna delatnost i Ostale delatnosti - grejni sistemi, kuhinjski nameštaj i kupatila i keramika, ekologija, trgovina i industrijske usluge.

Nema štrajka: Radnicima "Gorenja" povećane plate

U decembru 2017. godine, firma Rotšild je u ime Gorenje Grupe kontaktirala međunarodne kompanije koje proizvode aparate za domaćinstvo, i proverila njihovu zainteresovanost za eventualno strateško partnerstvo sa Gorenjem. Izabrani potencijalni partneri su pozvani da do 7. marta 2018. dostave svoje neobavezujuće ponude.


Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

promatrač

dok je subvencija i radne snage za 200€ mesečno nema zime,svi će da nagrnu u srpske himalaje

special image