• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Umesto za tri godine, dobio "ferari" za jedan dan

Izvor mondo.rs

Šta je sve potrebno kako biste dobili nov "ferari" u rekordnom roku?

Dok "obicni" smrtnici cekaju na nov "ferari" i po tri godine, odbrano društvo ga može dobiti za 24 sata.

Upravo je takav slucaj sa reperom Guci Mejnom (Gucci Mane) koji je iskeširao 600.000 dolara za novi "ferari 812 superfast" (super brz). S obzirom da se cena ovog modela oko 400 hiljada dolara, višak para je otišao na angažovanje pravog dilera kako bi "super brzi" i stigao super brzo.

Zato je Mejn angažovao Obija Okekea, cuvenog dilera skupocenih automobila u SAD, koji je završio posao u rekordnom roku, prenosi sajt TMZ.

Okeke, poznatiji kao "Doktor Bugati" je postao poznat široj javnosti nakon dilova sa "bugati vejronom". Prvo je prošle godine nabavio ovaj automobil bokseru Flojdu Mejvederu, a potom je pocetkom ove godine pomogao Švarcenegeru da se "otarasi" istog modela, tako što je 2,5 miliona dolara vredni automobil otkupio od njega.

Inace, "ferari 812 superfast" je, kako mu ime kaže, napravljen za postizanje brzinskih rekorda. Do "stotke" mu treba manje od tri sekunde, a do 200 na sat – 7,9 sekundi. Za ove rezultate najzaslužniji je jedan od najjacih ikad napravljenih Ferarijevih motora. Ovde je ispod haube smeštena jedinica zapremine 6,5 litara koja razvija tacno 800 "konja"! Ima odnos snaga/masa kao "lamborgini" Miloša Pavlovica. Maksimalna brzina – 340 kilometara na sat.

Pogledajte galeriju slika ovog "ferarija":

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta automobila, automobilske tehnike, saveta, saobracaja… pratite u rubrici MONDO Auto, kao i na našoj Facebook stranici – MONDO Automobili.

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

nissrb

ceko bi svako 3 godine za ferrari ja ceo zivot cekam njega ferrdzu on i lambo svetski poredak za hiper car ja bar nemam dileme ko je za a ko protiv

nissrb

ceko bi svako 3 godine za ferrari ja ceo zivot cekam njega ferrdzu on i lambo svetski poredak za hiper car ja bar nemam dileme ko je za a ko protiv

nele

Stara priča! Šta ti drugo treba, osim gomile para! I možda još malo para!

SERIJE